Heidi Klum 18 éves lánya már nem számít újoncnak a modellszakmában. Számos alkalommal szerepelt divatfotókon és magazinok borítóján. Leni nagyon hasonlít édesanyjára, szőke frizurával teljesen olyan, mint a szupermodell fiatalabb korában. Sokakat ezért ért meglepetésként a döntése, hónapokkal ezelőtt ugyanis barna hajszínre váltott. A tónus, amit választott, az őszi szezon egyik kedvence lesz, így érdemes ellesni tőle!

hirdetés

Leni Klum még szinte gyerek volt, amikor belecsöppent a modellszakmába. Eleinte Heidi oldalán bukkant fel, majd hamar befutottak hozzá az első, önálló megkeresések. Édesanyja sosem erőltette rá a modellkarriert, ám az akkor még kislány Lenit hamar magával ragadta a divat világa, de nem csak a szépsége, a tehetsége és rátermettsége is korán megmutatkozott. Tudatos döntést hozott, azóta pedig szépen építgeti a karrierjét.

Heidi Klum lánya egyre több felkérést kap, számtalan divatmagazinban bukkan fel, az utóbbi időben pedig a Dolce & Gabbana egyik kedvence.

Heidi Klum lánya az ősz egyik legmenőbb hajszínét viseli

Leni Klumra sokáig az édesanyja fiatalabb verziójaként tekintettek, nem véletlenül. A manöken nagyon hasonlít Heidire, hasonló arcvonásokkal, és szőke hajjal rendelkezik. Ennek ellenére sokkal több, mint egy bájos arc. Igazi vagány, fiatal lány, aki pillanatok alatt képes teljesen átalakulni, tavasszal a frizuráját változtatta meg teljesen.

Leni haja természetesen szőke, ezért sokakat meglepett, amikor egy sötétebb, barna árnyalatra váltott. A mélyebb, de krémesen lágy hajszín teljesen más tónust ad a bőrének, illetve a szemszínének. A fiatal manöken szeme sokkal élénkebb kéknek hat, valósággal ragyog a tekintete.

Hónapokkal ezelőtt úgy tűnt, csak egy fotózás kedvéért vállalta be a barna hajszínt, de úgy tűnik, egy darabig biztosan nem szeretne elbúcsúzni a csokoládétónustól. Azóta több divatkampányban is szerepelt, a felvételeken pedig alig lehet felismerni. A barna tincsek hatására sokkal élénkebb az arcbőre, és komolyabb, nőiesebb benyomást kelt a megjelenése, szinte teljesen elhagyta a bájos, szomszédlány-imázst.

Leni divatos hajszínére érdemes vetni egy-két pillantást, mivel ősszel ismét előtérbe kerül a csokoládébarna. A szezonban roppant kelendőek lesznek a krémes, lágy árnyalatok, melyek sokkal melegebbnek mutatják az arcszínt, és teljesen megváltoztatják az összképet.

Ősszel sok helyen fog felbukkanni a régi nagy kedvenc, hiszen szinte kivétel nélkül mindenkinek jól áll. Egyidőben még Palvin Barbi is kipróbálta ezt az őszi hangulatú, lágy árnyalatot.

Leni frizurája remek előrevetítése az őszi hajszíndivatnak. A meleg színtónusok az új palettáról sem hiányozhatnak, hiszen elképesztően felerősítik a nőiességet.

Kiemelt kép: Daniele Venturelli / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés