A négygyermekes szupermodell kortalan szépség, akiről ránézésre nagyon nehéz megsaccolni, hogy melyik korosztályba tartozik.

hirdetés

Bár 45 éves, Heidi Klumot nem igazán sorolják a középkorú modellek kategóriájába. Ő az, aki a mai napig bátran vállal fehérneműs, fürdőruhás fotózásokat is, és simán szerepelhet olyan divatkampányokban, melyek stílusukat tekintve, inkább a húsz-harmincéveseket célozzák meg.

A róla készült képeket általában csak finoman, vagy egyáltalán nem retusálják, például az orosz Instyle magazinnak sem kellett agyontörnie magát, hogy megfiatalítsa a modellt, hiszen cseppet sem hagyott nyomot rajta az idő. Hosszú évek óta, ugyanazt a bombaformát nyújtja, amit elmondása szerint, az egészséges étrendjének, és a rendszeres edzéseknek köszönhet.

Yu Tsai csodás képeket készített Heidi Klumról, melyek annak ellenére is nagyon dögösek, hogy most nem hiányos, és nem lenge öltözékben láthatjuk a német szépséget. A texturált, tincses frizuráját Lorenzo Martinnak köszönheti, a csillogó sminkjéért pedig Linda Hay felelt.

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images.

Képgaléria képei: Yu Tsai/Instyle Russia.

  • Megosztás:
hirdetés