A 47 éves szupermodell, Heidi Klum büszke csodaszép lányára, Lenire, de eddig tudatosan nem terelgette a modellszakma felé. Nem készültek róluk lépten-nyomon közös magazinfotók, és bár a 16 éves Helene régóta arra vágyik, hogy édesanyja nyomdokaiba lépjen, most először mutatta meg magát címlapon.

hirdetés

Heidi Klum legidősebb lánya, Helene Boshoven Samuel 2004-ben született, édesapja a Renault Forma-1-es csapatának korábbi vezetője, Flavio Briatore.

Szüleinek kapcsolata még Leni születése előtt megromlott, így a kislányt a szupermodell későbbi férje, Seal vette a nevére, akit eredetileg Henry Olusegun Adeola Samuelként anyakönyveztek. A zenésszel kötött házasságából még három gyermeke született Klumnak, akiket Lenihez hasonlóan, szintén ritkán mutatott meg a nyilvánosság előtt.

Heidi Klum 16 éves lánya édesanyja nyomdokaiba lép

A gyönyörű Helene kislánykora óta vonzódik a divathoz, és nem is egy lehetősége lett volna arra, hogy betörjön a modellszakmába, hiszen 12 és 13 éves korában is kapott felkéréseket, de az édesanyja akkor még szigorúan nemet mondott az ötletre.

Túl korainak vélte, és azt is ki szerette volna várni, hogy vajon a lánya érettebb fejjel ugyanolyan szenvedéllyel viseltetik-e majd a divatvilág iránt.

Heidi Klum az Instagramon, és különleges eseményeken is csak ritkán mutatkozik a gyermekeivel, de ez a kezdetektől fogva egy tudatos döntés részéről, amivel a lurkók magánéletét és személyes életterét kívánja óvni.

Most azonban, hogy Leni 16 évesen sem tántorodik el a modellkedés gondolatától, szupermodell édesanyja beadta a derekát, és úgy véli, ha már abban a korban van, hogy saját Instagram-profilt is működtethet, és szülői támogatással együtt megfontolt döntéseket hozhat a saját életével kapcsolatban, akkor meg kell adnia neki a lehetőséget ahhoz, hogy elinduljon a saját útján.

A fiatal lánynak nem sokat kellett várnia a debütálásra, a német Vogue ugyanis édesanyjával együtt kérte fel címlapfotózásra. A képekre még várni kell sajnos, ugyanis a magazin 2021-es januári számához készültek.

Az már most látszik, hogy Leni nem jön zavarba a reflektorfénytől, magabiztosan pózol a kamerák előtt, és bár az Instagramon nem sokat mutat a stílusából, úgy hírlik, hogy nagyon jó divatérzékkel és ízléssel rendelkezik.

A fiatal hölgy igazi angyalarcú szépség, kicsit visszaidézi Heidi Klum kilencvenes évekbeli kinézetét. Nem lennénk meglepve, ha az első címlapfotózás után, kedvére válogathatna a felkérések közül, és kampányarcként látnánk legközelebb, vagy a kifutón debütálna. Valószínűleg nem kell sokat várnunk ezekre a pillanatokra.

A német Vogue képeit Chris Colls készítette.

Kiemelt kép: Tibrina Hobson/Wirelmage/Getty Images.

 

  • Megosztás:
hirdetés