A modellek felé sok elvárást támasztanak, az egyik ilyen a hibátlan külső, aminek a tökéletes fogsor éppúgy a része. Ezért sokan még felnőttként is fogorvoshoz fordulnak, annak érdekében, hogy a szabálytalan mosolyuk hibátlan legyen. Lara Stone, a holland modell nem így tette, és pont ettől vált híressé.

hirdetés

Manapság a modellek felé támasztott elvárások jelentősen fellazultak, így semmi megdöbbentő nincs abban, hogy plusz kilókkal rendelkező nők mutatják be a legújabb kreációkat. Sokszor már az elálló fül vagy a görbe orr sem jelent problémát, hiszen csak még inkább karakteresebbé teszik a megjelenést. Bár Lara Stone bájos arccal és nagyon filigrán alkattal rendelkezik, egy „szépséghibája” mégis van: a fogsora nem teljesen szabályos.

Lara Stone csillaga még mindig tündököl

A karrierjét még a kétezres évek elején kezdte, akkoriban sokkal nehezebb volt a feltörekvő modelleknek érvényesülni. A divatvilág jóval zártabb volt, és csak nagyon ritkán sikerült olyan nőknek világhírnévre szert tenniük, akik eltértek a megszabott ideáltól. Lara Stone ennek ellenére mégis az egyik legsikeresebb modellé vált, anélkül, hogy bármit is változtatott volna a külsején. A kissé szabálytalan fogsora csak még több pluszt adott az amúgy is bájos arcához.

A dögös modell 36 éves múlt, de sorra kapja a felkéréseket. Az összes jelentősebb magazin címlapján szerepelt, és olyan márkák kifutóján fordult meg, mint a Balmain, Chanel és Fendi.

Most a Tom Ford rúzskollekcióját reklámozza, és a képek igazán dögösre sikerültek. Lara pusztán a kocsiban ül és vezet, ám a tüzes árnyalatok igazán vibrálóvá teszik az egész megjelenését.

A képeken nem rejtették el a modell különleges mosolyát, pont, hogy igyekeztek kihangsúlyozni azt. Az elkészült fotókon mindenhol a Lara ajkai vannak a reflektorfényben.

A kampány különlegessége, hogy Carine Roitfeld tervezte meg az arculatot.

 

 

Kiemelt kép: Mike Marsland / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés