Lady Amelia Windsor a brit királyi család egyik legsikkesebb tagja, a szezon legtrendibb cipőjét is zseniális érzékkel viseli. Bátrabban jeleníti meg a friss irányzatokat, mint Katalin hercegné, egyrészt, mert egészen más a stílusuk, másrészt pedig, őt nem korlátozzák szigorú öltözködési szabályok.

hirdetés

Lady Amelia Windsor szépségére és kifinomult stílusérzékére nem csupán családja figyelt fel, a divatszakma éppúgy felkapta a fejét, amikor a fiatal lány berobbant a köztudatba. Már 2016-ban az egyik legismertebb brit magazin, a Tatler borítóján szerepelt, de a japán Vogue fedlapján szintén feltűnt. Noha az öröklési rendben csupán a 42. helyen áll, igencsak kitűnik a sorból, hiszen a brit királyi család legstílusosabb tagjaként emlegetik.

Lady Amelia Windsor kedvenc cipőfazonja a legsikkesebb idén

A fiatal modell nem tolja túl a flancolást, stílusa kifejezetten letisztult, mégis rendkívül egyedi. Remek érzékkel variálja a különböző alapdarabokat, többször előfordult már, hogy ugyanazokat holmikat más-más szettekben viselte. A cipők terén különösen ragaszkodik a jól bevált fazonhoz, a menő loafert bármivel sikkesen tudja kombinálni.

Lady Amelia Windsor számtalan vörös szőnyeges rendezvényen és nívós divateseményen feltűnik a vendégek között, így bőven akad alkalma megvillantani kifinomult stílusát. A galériában megmutatjuk, hogyan viseli a szezon legtrendibb cipőfazonját. A belebújós loafereket elegáns és egyszerű darabokkal éppúgy gyakran párosítja, megjelenése cseppet sem unalmas, pedig a legtöbbször ugyanazt a cipőt választja.

 

Az elmúlt években a belebújós, kényelmes félcipők hatalmas népszerűségre tettek szert, a hírességek, köztük a fiatal modell is rendszerint beillesztik őket a hétköznapi és elegáns szettjeikbe. Igen, a vörös szőnyeges események pompájában éppúgy felbukkanhat ez a lábbeli, nemegyszer volt már rá példa. A platformtalpú loaferek térhódítása egyáltalán nem csökken, a tavaszi divat imádja ezeket a merész, különleges darabokat.

Aligha lehet őket egy-egy stílus keretei közé szorítani, Lady Amelia Windsor elegáns és lezser holmikkal egyaránt bátran kombinálja a stílusos lábbeliket. A modellnek csupán két-három pár loafer pihen a szekrényében, ám folyamatosan úgy variálja kedvenceit, ha fontos eseményen van jelenése, hogy mindig másként hatnak.

Lady Amelia gyakran visel egyszerű, egytónusú összeállításokat, amelyeket a cipő vagányságával tesz igazán egyedivé. Míg az elmúlt időszakban mindenki azon ügyködött, hogy teljesen elrejtse a zoknikat, most az a menő, ha a zokni szára kikandikál a lábbeliből, a gyönyörű modell pedig bátran kísérletezik a merész, különleges trendekkel.

Kiemelt kép: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images for Cosmoss/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés