Kim Kardashian úgy váltogatja a frizuráját, mint más a ruhatárát, egyszer a barna, máskor a szőke haj van nála porondon. Követni sem lehet, hogy éppen platina- vagy csokoládétónussal lép a fotósok elé.

hirdetés

Kim Kardashian már nem először dönt úgy, hogy látványosan átalakítja a frizuráját. Noha alapvetően sötétbarna tincsekkel vált ismertté, korábban is kipróbálta a platinaszőke árnyalatot. A híresség rendszeresen megújítja megjelenését, azt azonban nehéz megmondani, hogy mikor milyen hajszínnel fogják lencsevégre kapni a fotósok.

Nemrégiben látott napvilágot a Marc Jacobs legújabb kampánya, amelyben Kim mutatja be a csillogó darabokat. Ezzel egy időben azonban barna hajjal is fotózták egy címlaphoz, valamint több eseményen is sötét tónusú tincsekkel mutatkozott.

Egyszerre szőke és barna haj: Kim Kardashian számára nincs akadály

Kim Kardashian egy igazi kaméleon, aki imádja meglepni a rajongókat. Rendszerint megújítja önmagát, és itt most nem feltétlenül a retusbotrányokra gondolunk, amikor agyonmachinált képekkel tévesztette meg követőit. Az, mondjuk, kérdéses, hogy most tényleg újra bevállalta-e a platinaszőke hajszínt, vagy csak valamilyen ideiglenes megoldással fehérítették ki a tincseit.

A frizurája mellett a csillogó darabok is magukra irányítják a figyelmet, a Marc Jacobs legújabb kreációi már határozottan megágyaznak az ünnepi hangulatnak.

Nem csupán flitterek és strasszok tűnnek fel a kampányanyagban, az idén elképesztően népszerű és trendi fémhatású, metálfényű darabok ugyancsak felbukkannak a fotókon. A kilencvenes, illetve kétezres évek hangulatát idéző nadrágok, felsők és táskák alaposan felpezsdítik az idei téli kínálatot.

Merészek, vagányak, mégis ott lapul bennük némi elegancia. Kim Kardashian tökéletes választás volt ehhez a kampányhoz, hiszen ő maga is megtestesíti mind a nőiességet, mind pedig a merészséget. A fotók ennek köszönhetően egyáltalán nem énidegenek vagy mesterkéltek, noha a platinaszőke frizura egy kicsit meglepő hatást kelt.

Természetesen Kim nem csupán két kampány között váltja totálisan eltérő árnyalatúra a hajszínét, a legutóbbi Swarovski X Skims együttműködés fotósorozatában két hajtónussal láthatjuk.  A szőke frizura szintén szerepet kapott, néhány fotón pedig a már jól ismert sötétbarna tincsekkel pózolt. Ezek után ki tudja megmondani, hogy tulajdonképpen milyen is Kim Kardashian aktuális hajszíne?

A Marc Jacobs-kampány esetében tulajdonképpen abszolút hihető, hogy Kim ismét kiszőkítette a frizuráját, a haja teljes mértékben természetesnek tűnik. Manapság már semmi nem lehetetlen, a különböző ideiglenes hajszínezőkkel tulajdonképpen bárki kipróbálhatja, hogy hogyan is állna neki az ütős platinaszőke. Éppen ezért az sem lenne meglepő, ha csak egy ilyen átmeneti technikával oldották volna meg, hogy Kim Kardashian ismét világos tincsekkel álljon modellt.

A Skims ünnepi kampányfotóján már nem olyan egyértelmű a helyzet. Egyrészt Kim egy sokkal melegebb szőke árnyalatot villant meg a képen, ráadásul sokak szerint a tincsek inkább tűnnek parókának, semmint valódi frizurának.

Kiemelt kép: Gilbert Flores/Variety via Getty Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés