Már megszokhattuk, hogy Kim Kardashian még a legőrültebb holmikkal is képes divathullámot elindítani, és szinte bármit trendivé tud tenni. Most sem talált fel újdonságot, frizurájával a jó öreg zuhanyzókonty egyszerűségét elevenítette fel, amit általában otthon szoktak elsütni a nők.

hirdetés

Kim Kardashian a divatvilág egyik megkerülhetetlen alakjává vált az utóbbi években. A valóságshow-sztár saját márkát hozott létre, divatkövetőből igazi trendformálóvá vált. A stílusa nagy hatással van az irányzatok alakulására, számos ruhadarab népszerűségét köszönhetjük neki.

Megjelenése mindig igazodik az aktuális trendekhez, ám általában tartalmaz valami különleges, egyedi apróságot. Roppant változatos az ízlése, egyik nap melegítőben flangál, míg másnap alakkövető ruhát visel. A frizuráját úgyszintén szívesen változtat, manapság gyakran rukkol elő egy-egy váratlan fazonnal.

Kim Kardashian szerint a zuhanyzókonty az ősz slágere

A 42 éves sztár gyakran variálta a hajszínét az utóbbi időben, sokáig fekete volt, ám egy ideje már platinaszőkére váltott. Sokféle formában viselte már a haját, a legtöbbször azonban kiengedve vagy copfba kötve hordja.

Ám mostanában egy roppant egyszerű, mégis izgalmas frizurával szokott megjelenni a nyilvánosság előtt. Legtöbbször egy könnyű kis zuhanyzókontyot visel, melyet kivételesen nem köt a feje tetejére. Egyszerűen készít egy copfot, majd a hosszú tincseket még egyszer áthúzza a hajgumin. A végeredmény egy laza konty, ami nagyszerűen passzol az elegánsabb és lezserebb szettekhez.

 

Valóságos divathullámot indított el a frizurával Kim Kardashian. Számos alkalommal viselte már így a haját, láthattuk sikkesen zilált, illetve elegáns formában.

 

A népszerűsége nem véletlen, hiszen roppant egyszerű elkészíteni, mégsem annyira elegáns, mint egy balerinakonty. Sokkal lazább lesz az összkép, miközben nem kell aggódnod az arcba hulló tincsek miatt. Az sem gond, ha nem egészen precíz a végeredmény, hiszen itt a lezserség a lényeg.

 

Kiemelt kép: Gotham / Getty Images. 

Képek a cikkben: Romain Maurice, James Devaney, Pierre Suu / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés