Kim Kardashian nem titkolja, hogy büszke nőies idomaira, és ahol csak lehet, meg is mutatja bájait. Bár szerepelt már kifejezetten szolid és elegáns divatfotókon is, azért nem hagyott fel végleg a tőle megszokott túlfűtött pózokkal. Ezúttal a Stuart Weitzman ikonikus csizmáit kapta fel magára, és tőle telhetően gondoskodott arról, hogy véletlenül se tűnjenek unalmasnak a letisztult fekete-fehér felvételek.

hirdetés

A 42 éves valóságshow-sztár igencsak kapós modell lett a divatmárkák körében, azt utóbbi időben egyre többször láthatjuk különféle kampányokban. A Balenciaga egyik nagy kedvence, gyakran viseli a Demna Gvasalia által kreált darabokat, emellett sűrűn felbukkan a luxusmárka reklámanyagaiban. Ám nem csak a spanyol divatház kedvéért szokott kamera elé állni.

Kim Kardashian rendszeresen reklámozza saját márkájának termékeit, többször megjelent már a SKIMS reklámjaiban, de más brandek kedvéért is szívesen pózol. Most a Stuart Weitzman őszi-téli kollekciójának a kulcsdarabjait viseli.

Kim Kardashian körítés nélkül is szexissé tud tenni egy csizmareklámot

A Stuart Weitzman az egyik legnépszerűbb cipőmárkának számít. A kínálatot főként a magassarkúk alkotják, míg ősszel és télen jellemzően a csizmák kerülnek túlsúlyba. Bár a márka minden szezonban megújul, vannak alapdarabok, melyek évről évre változatlanul jelen vannak a kínálatban.

A hasított bőr, magas sarkú csizma például a márka legikonikusabb darabja, egyidőben szinte minden divatblogger gardróbjában lapult belőle egy pár.

Kim Kardashian most a jól ismert fazonokat kapta fel magára, de azzal cseppet sem vádolható, hogy túlzásba vitte volna a télies rétegeket. Jó, értjük, a Stuart Weitzman divatfotói mindig a lábbelikre helyezik a hangsúlyt, ezért a modellek gyakran alulöltözöttek. Mivel a combcsizmák alapvetően dögös darabok, nyilván ehhez igazodnak a kampányfotók, melyek azt hangsúlyozzák, hogy ezekben a lábbelikben minden nő nagyon szexinek, vonzónak érezheti magát. Bár igaz, ez merész pózolás nélkül is egyértelműen átjönne.

A valóságshow-sztár elárulta, hogy nagyon örül az együttműködésnek, és megtiszteltetésnek érzi, hogy szerepelhet a márka legújabb kampányában. Az pedig külön boldogság a számára, hogy az ikonikus darabokat népszerűsítheti.

Szexi bodykban és oversize pulóverekben szerepel a képeken Kim Kardashian, ám nem lehet átsiklani afelett, hogy a csizmákon kívül a nőies domborulataira is nagy hangsúly került.

Bár a márka kampányanyagit évek óta átszövi a finoman tálalt erotika, ettől még nem tűnik kevésbé indokolatlannak Kim Kardashian helyenként merész pózolása.

 

Kiemelt kép: James Devaney / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés