Keira Knightley stílusa kifejezetten sokat változott az elmúlt években, amit a fotók is bizonyítanak.

hirdetés

A híres nőknek nincs könnyű dolga, hiszen a rajongók rendszerint bírálják és kritizálják szettjeiket, ráadásul számtalan neves eseményen kell megjelenniük, ahol cseppet sem mindegy, hogy milyen kreációban libbennek a közönség elé.

Sokan kifejezetten szerencsések, hiszen a vérükben van a jó ízlés, és gyakorlatilag soha nem hibáznak választásaikkal, azonban egyeseknek nem árt a szakértői segítség. A legtöbb sztárnak stylistok segítik a mindennapjait, így ugorják át alkalomról alkalomra azt a bizonyos magas lécet, amit a társadalom és a filmes-zenés világ velük szemben támaszt.

Keira Knightley stílusa rendkívül sokat változott az évek során

Vannak nők, akik gyakorlatilag berobbantak a hírnév világába, ám eleinte igencsak sok divatbakit követtek el. Anne Hathaway-hez hasonlóan Keira Knightley sem volt divatikon pályája elején, bár összességében nem is volt valódi divatkatasztrófa a megjelenése. Tegyük hozzá, hogy a kétezres évek elején szinte lehetetlen volt hibátlanul öltözködni, hiszen a trendek nagy része önmagában borzalmas volt.

 

Ha sikkes megjelenésről van szó, sokaknak talán nem a színésznő neve ugrik be elsőre, hiszen kezdetben ő egy tipikus farmeres lány volt, amivel nincsen semmi baj, ám az elegancia terén nem igazán sikerült egyből rátalálnia a hozzá passzoló stílushoz.

A 36 éves Knightley a mai napig imádja a farmernadrágokat, a mindennapokban gyakran flangál edzőcipőben, bakancsban, és leszer öltözékekben. Volt idő, amikor még a filmpremiereken is trapézfarmerban jelent meg, amit igyekezett különleges felsőrészekkel kombinálni. Mára azonban elegáns, légies kreációkra cserélte a vagány ruhadarabokat.

Stílusa rengeteget finomodott az elmúlt években, kifinomult, romantikus dizájnt követ választásaival. Ehhez nagyban hozzájárult, hogy 2007-ben a Chanel kampányarca lett, a hosszúra nyúlt együttműködés során pedig igencsak sok inspirációt kapott a francia divatháztól.

A Chanel új, klasszikus alapokon nyugvó, de modern, fiatalos divatszemlélete a színésznőre is nagy hatást gyakorolt, a márka segítségével sikerült rátalálnia az egyéniségéhez passzoló elegáns stílusesszenciákra. Gyakran választ csipkés, fodros, könnyed anyagokat. Nem fél a színektől sem, ám ezek között is úgy válogat, hogy megjelenése nőies és szofisztikált maradjon.

Ruhaválasztásaival kiemeli nőies vonalait, vékony alkatához passzoló darabokban vonul végig a közönség előtt. A csillogást sem veti meg, ám azt mindig csak módjával csempészi bele a szettjébe. Keira Knightley öltözéke soha nem túlzó vagy modoros. Mára ízléses, kifinomultan nőies és esztétikus stílusa leveszi a lábáról rajongóit.

 

Kiemelt kép: Kristy Sparow/WireImage/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés