Keira Knightley személyében a Chanel megtalálta a tökéletes kampányarcot. A 35 éves színésznő már több mint tíz éve népszerűsíti rendszeresen a divatház termékeit, és az együttműködés igazán eredményesnek nevezhető.

hirdetés

Az angol színésznő 2007-ben tűnt fel először a Chanel parfümreklámjában, és azóta számtalan alkalommal szerepelt a francia márka kampányaiban. A vörös szőnyegen rendszeresen viseli a divatház kreációit, sőt, az Anna Karenina film forgatására még egy méregdrága nyakéket is kölcsönkapott a luxusbrandtől.

A nagy múlttal rendelkező divatház mindig próbál karakteresebb arccal rendelkező hírességeket megszerezni a kampányokhoz, akikben megvan a kellő lazaság, ám mégis franciásan sikkesek. Olyan nőket keresnek, akik jól illeszkednek a Coco Chanel által lefektetett értékekhez. Bár a Chanel is nagyot változott az idők során, továbbra is a klasszikusabb, nőies vonalat helyezi előtérbe. A tweedkabátok, -szoknyák, és a -retikülök állandó elemei a kollekcióiknak.

Keira Knightley sikkes Chanel lány

A Chanel által megalkotott képbe tökéletesen beleillik Keira Knightley, aki mindig mesés szettekben lép a vörös szőnyegre, ám a hétköznapokon inkább a hanyag eleganciát helyezi előtérbe. Bájos, karizmatikus arccal rendelkezik, és tökéletesen hozza a sikkes, francia nő imázsát.

Keira most a legújabb Coco Mademoiselle illatnak, a L’Eau Privée-nek lett az arca, ebből az apropóból készült pár csodás kép, és egy reklámfilm is. A színésznő fekete csipkeruhát és halmozott gyöngysorokat visel, ahogyan az a Chanelre jellemző.

Az új illat a klasszikus Coco Mademoiselle parfümnek az éjszakai verziója, ami sokkal könnyedebb és finomabb, olyan, mint egy puha, érzéki fátyol, ami felerősíti a nőiességet.

 

Kiemelt kép: Kristy Sparow / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés