Keely Shaye Smith minden erőlködés nélkül egy bájos, gyönyörű nő, és ez teljesen független attól, hogy az évek során mikor, hányszor, és mennyit változott az alakja. A szépséget ugyanis nem kilókban, centikben mérjük, sőt, egyáltalán nincs mércéje, egyszerűen vagy megvan valakiben, vagy nincs. Pierce Brosnan 57 éves felesége nincs híján a nőies kisugárzásnak, amit még inkább fokoz szolid eleganciája és kifinomult öltözködési stílusa.

hirdetés

Keely Shaye Smith nincs ráfeszülve arra, hogy megfeleljen a mások által megszabott szépségideálnak, nem mesterkedik azon, hogy tíz-húsz évvel fiatalabbnak nézzen ki, nagyon finoman, visszafogottan sminkeli magát, és leginkább az egyszerű, de nőies ruhákat részesíti előnyben.

Az újságírónő húsz éve él boldog házasságban Pierce Brosnannal, két fiuk született, akik mára sármos ifjúkká értek, és a modellszakma érdeklődését is felkeltették.

Keely Shaye Smith stílusa harmóniában áll nőiességével

Pierce Brosnan felesége csodás nő, megkapó személyiségét pedig az öltözködése is jól tükrözi. Színésznőként, majd környezetvédelmi tudósítóként kezdte karrierjét, később újságíróként és producerként tevékenykedett, emellett pedig mindmáig lelkes aktivista, aki rengeteg követ megmozgatott már a természet- és állatvédelem ügyében.

Sokan mégis az alakjával vannak elfoglalva, és amiatt támadják, mert jó néhány plusz kilót felszedett a hosszú évek során. Bár Keely stílusos, nőies, és remekül néz ki 57 évesen, mindig akadnak olyanok, akik azzal kritizálják, hogy már nem olyan vékony, mint fiatalon volt. Ha belegondolunk, a nők többségének rengeteget változik az alakja 20-25 év alatt, néha karcsúbb, néha kerekebb, de soha nem ezen múlik, hogy ki mennyire szép vagy bájos.

 

Keely Shaye magabiztos nőnek tűnik, akin látszik, hogy elégedett az életével. Férjével igazán összetartó párt alkotnak. Szinte nincs is róluk olyan kép, amelyen ne együtt szerepelnének. Brosnan mindig szeretettel nyilatkozik a feleségéről, és többször elmondta már, hogy ő nem foglalkozik a súlyával, mindenhogy bolondul érte. Ezt egyébként nem is kellene bizonygatnia, abszolút látszik abból, ahogy ránéz.

Brosnan neje egyébként kedveli az egyszerű vonalvezetésű, mindenhová felkapható ruhákat. Általában lapost talpú, vagy kis sarkú balerinacipőket, szandálokat visel, csak a különféle gálákra vesz fel magassarkút. Egy szimpla sétához, utazáshoz is úgy öltözik fel, hogy hangulatában mindig összepasszol a cipője, táskája, és legtöbbször hosszú nyakláncokkal, gyöngysorral dobja fel a szettjét.

A derékban karcsúsított, V-kivágású fekete ruhák különösen jól állnak neki, de szívesen visel hatvanas évekre hajazó, mintás dresszeket is. Amikor csak teheti, elkíséri férjét a vörös szőnyeges eseményekre, és gyönyörű, földig érő ruhakreációkban jelenik meg olyankor. Egyszerű stílustrükkjei könnyen követhetőek, így bárki inspirációt meríthet visszafogott összeállításaiból.

Kiemelt kép: Matt Winkelmeyer/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés