A legtöbb nő, aki pár plusz kilóval rendelkezik sokszor abba a hibába esik, hogy minél bővebb ruhákba rejti az alakját, és elkerüli a színes vagy mintás darabokat. Pedig pont arra lenne szükség, hogy kihangsúlyozza a testének az előnyös részeit. Összegyűjtöttük a legjobb stílustrükköket, amiket a népszerű plussize bloggerek alkalmaznak.

hirdetés

Így viseld a ruhákat

Egy megfelelő ruhával optikailag könnyedén formálhatod az alakodat. Lehetőség szerint derékhangsúlyos ruhát válassz, mivel ezzel szép homokóra alakod lehet.  Ha szereted a lábaidat, nyugodtan viselj rövidebb fazont, ha pedig nem, akkor maxi ruhát. A midi ruhákkal vigyázz, mert ha alacsony vagy, még jobban összenyomhatnak.

A magas derekú nadrág

Ha farmert vagy más anyagú nadrágot szeretnél viselni, akkor válaszd a magasabb derekú fazonokat, hiszen ez a megfelelő helyen vágja el az alakodat. Így a lábak hosszabbnak tűnnek majd, a derék pedig vékonyabbnak. Kombinálhatod ingekkel, pólókkal vagy éppen könnyű nyári felsőkkel.

Nadrág helyett választhatsz szoknyát is, itt viszont ügyelj, hogy ne legyen túlságosan rövid, mert ha rossz helyen vágja el az alakodat, akkor előnytelenül  mutat.

Cipők és kiegészítők

Cipőből bátran válassz magas sarkút, ez szintén nyújt optikailag, ahogyan jó döntés lehet egy-egy nagyobb táska is. Viselj feltűnő és színes kiegészítőket, hiszen ezekkel a legelőnyösebb területekre irányíthatod a figyelmet.

Főkép: Getty Images

  • Megosztás:
hirdetés