Monica Bellucci az eszményi olasz nőt testesíti meg, aki a korral csak még nőiesebb, gyönyörűbb lesz. Az 56 éves színésznő továbbra is a legszebb hölgyek listáján kap helyet, lehengerlő stílusa sokaknak jelent inspirációt, így nem meglepő, hogy a divatházak fotósorozataiban rendszeresen felbukkan. A Dolce & Gabbana kampányában most is ellopta a show-t!

hirdetés

Az 56 éves olasz színésznőnek nem kell sokat erőlködnie azon, hogy jól nézzen ki. Tökéletes homokóra alkattal rendelkezik, így valószínűleg bármit felkaphat, csodásan fog rajta mutatni. Ennek ellenére gondot fordít a megjelenésére, de óriási előnye, hogy fiatalkora óta modellkedik, így a divat, mondhatni, a vérében van. Rendkívül kifinomult stílusérzékkel rendelkezik, és profin válogatja össze a nőies vonalaihoz leginkább passzoló kreációkat.

Monica Bellucci valódi kortalan szépség, akinek még a feketét is fiatalosan, sikkesen tudja viselni. A divatszakemberek sokszor nem tanácsolják a monokróm, sötét színű szetteket az ötven feletti hölgyeknek, mivel a mély árnyalatok komorrá tehetik a megjelenést, ám az olasz színésznőnek ez meg sem kottyan. A letisztult, kifinomultságot sugárzó kreációk mindig csodásan mutatnak rajta.

Monica Bellucci ellopja a figyelmet a Dolce & Gabbana kampányában

Az 56 éves színésznő a Dolce & Gabbana egyik kedvence, így nem meglepő, hogy gyakran láthatjuk a márka által tervezett kreációkban. Monica rendszeresen felbukkan a kampányokban, most a divatház legújabb retiküljeit népszerűsíti.

Mivel a színésznőnek remekül áll a fekete, így nem meglepő, hogy monokróm szettben viseli a sötét árnyalatot. Monica Belluccit alakkövető ruhákban fotózták, a csinos darabok nagyszerűen kihangsúlyozzák nőies idomait.

A szűk ruhaszabások csak felerősítették a színésznő érzéki külsejét. A sejtelmes villantás nagyszerűen áll neki, ettől még különlegesebbé válik a fotósorozat.

A gyönyörű sorozatot a Comói-tónál készítették az olasz színésznőről, a képeket Branislav Simoncik fotózta. A mesébe illő helyszín nagyszerű kontrasztot teremt a feketébe öltözött Monicával, az egykori szexszimbólum szinte kiemelkedik a háttérből, és ennek köszönhetően minden szem rászegeződik.

Kiemelt kép: Victor Boyko / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés