Katy Perry évek óta a zeneipar oszlopos tagja, és már a pályája kezdetén sokat cikkeztek a kissé különc ízléséről, hiszen az általa viselt ruhák cseppet sem nevezhetők mindennapinak. A 38 éves színésznő mai napig imádja a feltűnést, ám korábban még a legőrültebb szereléseket is magára aggatta. Az évek során sokat finomodott a megjelenése, a színpadon azonban még most sem vesz vissza a harsány, merész stílusból.

hirdetés

Katy Perry népszerű énekesnő, emellett a divat világában is szívesen forgolódik, saját cipőmárkával rendelkezik, a kollekciói pedig egyéni ízlésvilágát tükrözi a trendeken túl. Néhány éve a Super Bowl félidejében adott felejthetetlen koncertet, előadását máig az egyik legjobbnak tartják. Tizenhárom alkalommal kapott Grammy-jelölést, ám  eddig egyetlen alkalommal sem sikerült elnyernie az aranygramofont.

Katy Perry a megjelenésével éppúgy mindig feltűnést keltett, mint különleges énekhangjával. Már a kezdetekkor is imádta az extrém, sokszor vintage hatású darabokat. Legtöbbször egy-egy adott korból merít inspirációt, melyet utána megjelenít a videóklipjeiben, illetve a megjelenésében. Egyidőben sokszor láthattuk pin-up lányok inspirálta szerelésekben, a haját is ehhez a korszakhoz igazította.

Az eddigi legmerészebb ruhák Katy Perry szekrényéből

Gyakoriak nála a hirtelen átalakulások, valódi kaméleon, aki szeret feltűnést kelteni. Láthattuk már fekete, vörös, de szőke frizurával is. Ehhez mérten az öltözékeinek stílusa szintén rendkívül változatos. Idővel elhagyta a tematikus, vintage részleteket tartalmazó szereléseket, a helyüket pedig átvették a dívás összeállítások. Újabban letisztultabb összeállításokat visel, a vörös szőnyegen látványos estélyiben vagy csinos koktélruhában sétál végig, az általa választott fazonok pedig gyakran kihangsúlyozzák nőies vonalait.

Ám az őrült, mókás szetteket sem engedte el. A színpadon rendszerint előkerülnek a merészebb kreációk, melyek színesek, mintásak vagy különleges anyagból készültek. Egyszer például üdítősdobozokból fabrikált ruhában énekelt. A szerelés kicsit sem hatott tőle furcsának, hiszen az elmúlt években már megszokhattuk, hogy vannak különleges darabok a repertoárjában.

 

Katy régóta az American Idol egyik zsűritagja, legtöbbször csinos darabokban jelenik meg a műsorban. Ám nem ragaszkodik mindig a formális, nőies öltözékhez, előfordult már, hogy Csingilingnek öltözött. Az énekesnő őrültebb ruhái első pillantásra merésznek és mókásnak tűnhetnek, ő mégis elképesztő magabiztossággal tud viselni mindent.

Nagyon vidám személyiség, aki imádja a tréfát, így számára a vörös szőnyeges események sokkal inkább szólnak az egyediségről, mint az öltözködési szabályok követéséről. Ennek ellenére sosem mutat túl sokat magából vagy válik ízléstelenné. Már régóta a legjobban öltözött nők között emlegetik.

Ezek után nem meglepő, hogy a Met-gála gyakori vendége. Láthattuk már angyalként, végzet asszonyaként, legutóbb pedig egy csillárt viselt. A különleges összeállítás bevonult a divattörténelembe. Úgy tűnik, továbbra sem szeretné túlságosan komolyan venni a trendeket. Követi az aktuális irányzatokat, ám egy kis mókára mindig kapható, így a jövőben biztosan sok különleges összeállításban kapják lencsevégre.

Kiemelt kép: Edward Berthelot / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés