Katy Perry profi sminkje hamarabb elkészül, mint az Instagram-lányok mázolmánya. Igaz, sok szakavatott kéz matat az arcán és a haján, de semmi túlzás nincs a végeredményben.

hirdetés

Az énekesnő még 2013-ban osztotta meg a Vogue magazinnal, milyen készülési folyamat zajlik az öltözőjében egy-egy vörös szőnyeges bevonulása vagy fellépése előtt. A videón azt láthatjuk, hogyan készül közös erővel a sminkje és a frizurája, melyeket természetesen profi kezek tökéletesítenek.

Katy Perry sem tétlenkedik, a szemét például ő maga festi ki saját kezűleg, közben a vele készített interjúban elmeséli, hogy régebben sokkal több festéket használt, mert a problémás bőre elbizonytalanította.

 

Bár az anyag többször meg van vágva, azért még jól látszik, hogy nem vitték túlzásba az arc fedését, az énekesnő szemeit pedig egy visszafogott fekete keret és a felragasztott, tincses műszempilla hangsúlyozza. Igaz, nem leheletnyi festékről van szó, de egy-egy Instán látott smink simán túltesz azon, ahogy Katy Perry arcát kikészítik.

Ezen a videón nem láthatsz több réteg kontúrozást és bronzos árnyékolást, csupán a szem és a száj kap egy erősebb hangsúlyt. Katy hajával sem estek túlzásba a körülötte sertepertélő szakemberek: klasszikus, nőies loknikat kapott az énekesnő.

  • Megosztás:
hirdetés