A Super Bowl nem csupán az amerikai futball miatt rendkívül érdekes és izgalmas, a Halftime Show, vagyis a félidőben adott koncert még különlegesebbé teszi az eseményt. Ami a színpadi látványt illeti, a világsztárok nem aprózzák el a megjelenésüket, a show történetében csak úgy hemzsegnek a feledhetetlen divatpillanatok.

hirdetés

A Super Bowl az egyik legnézettebb műsor az Egyesült Államokban. Hazánkban is sokan ülnek a televízió elé hajnalok hajnalán csak azért, hogy élőben izgulhassák végig az NFL döntőjét. Ha valakit egyáltalán nem érdekel az amerikai futball, még mindig van miért figyelemmel kísérnie az eseményt, ugyanis a félidőben tartott Halftime Show felér egy fantasztikus koncerttel.

Noha eleinte nem fektettek nagy hangsúlyt a szünetet kitöltő műsorra, a szervezők egy idő után felismerték a lehetőséget, s ismert világsztárokat kértek fel a szereplésre. Manapság már presztízsértékű, ha valaki felléphet a bajnokság döntőjében. Ezek alapján nem is csoda, hogy a koncertet rendkívüli show- és fantasztikus látványelemek kísérik.

A Super Bowl legemlékezetesebb divatpillanatai

Annak, aki rajong a divatért, érdemes élőben vagy akár utólag megnéznie a félidei show-t, ugyanis a híres nők minden alkalommal lenyűgöző és izgalmas darabokba bújnak. A Super Bowl alkalmával a lényeg az, hogy a sztárok minden esetben látványos és feltűnő holmikban lépjenek a színpadra, így strasszokban, hosszú tüllszoknyákban, csillogásban és merész színekben abszolút nincs hiány.

 

A fellépők mind zeneileg, mind öltözködési stílusban igencsak eltérnek egymástól, így minden évben újabb és újabb szetteket láthat a közönség. A megfelelő ruha abszolút hozzájárul a Super Bowl vibráló hangulatához. Fényűzés és feltűnő darabok nélkül a Halftime Show nem is lenne az igazi.

Az elmúlt években talán Shakira és Jennifer Lopez párosa vitte a prímet. A két díva akkora show-t csinált, hogy az amerikaifutball-rajongók azóta is őket emlegetik. Az általuk viselt ruhák különösen felturbózták az esemény hangulatát, hiszen szó szerint ragyogtak a fények kereszttüzében.

A legjobb az egészben, hogy a szereplők több alkalommal is átöltöznek a show alatt. Sokszor nemcsak egy, de akár kettő vagy éppen három szuper színpadi kreációt láthat a közönség. Ezek tényleg igazi divatpillanatok, a Super Bowl egészen más képet ad a sztárokról és az ő ízlésükről, mint például egy vörös szőnyeges esemény. Az előadásnak köszönhetően mindenkinek egy új, extrémebb oldalát ismerhetik meg a rajongók.

Kiemelt kép: Focus on Sport/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés