Nagyjából két héttel ezelőtt jelentette be Katy Perry egy Instagram-posztban, hogy első gyermekével várandós, amivel rendesen felrobbantotta az internetet. A legújabb, Never Worn White című dalához forgatott videoklipjében láthatta először pocakkal a világ, ami szemmel láthatóan nagyon jól áll az énekesnőnek.

hirdetés

Katy Perry stílusos kismama

Katy-t tavaly jegyezte el párja, Orlando Bloom, akivel már 2016 óta alkotnak egy párt. Úgy tűnik, a kapcsolatuk eddig nagyon jól működik, amit immár egy gyerkőccel is megpecsételtek. Mióta az énekesnő bejelentette a hírt, büszkén pózol minden fotóhoz, az arcáról pedig süt, hogy bizony odáig van a kismama korszakért.

Katy nemcsak a fotókhoz pózol büszkén, de a fellépésekről sem mondott le, legutóbb Ausztráliában lépett fel a bozóttűz áldozataiért szóló emlékkoncerten március 11-én. A színpadon energikusan, kivirultan és persze stílusosan dalolt. Bohém, színes és vicces szettjeiről nem mondott le, és a bő fazonok mellett továbbra is szívesen bújuk testre simuló darabokba. Mi tagadás, van stílusérzéke az énekesnőnek, amit az arcára ülő boldogság szépen kiegészít.

Főkép: Daniel Pockett/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés