Katie Holmes abszolút az egyszerű alapdarabok híve, soha nem tolja túl a flancot. Az utcai divat alapelemeit kombinálja, azonban mindezt fantasztikus érzékkel teszi, a legtöbb alkalommal rendkívül sikkes és nőies összeállításban kapják lencsevégre. A 43 éves színésznő általában olyan cuccokat választ a mindennapokban, amelyek egy átlag nő szekrényében is megtalálhatók.

hirdetés

Hollywood egyértelműen a csillogást, a fényűzést és a gyönyörű ruhákat juttatja a divatrajongók eszébe, hiszen ott a világhírű luxusmárkák és a különleges, egyedi holmik cseppet sem számítanak kirívónak az utcán sem. Sokan azt gondolják, a hírességek nap mint nap káprázatos kreációkba bújnak, és minden alkalommal úgy festenek, ahogy a televízió képernyőjén vagy épp a közösségi médiában lehet látni őket.

Való igaz, hogy a legtöbben igencsak sokat adnak magukra, hiszen sosem lehet tudni, hogy éppen hol és mikor tűnnek fel a fotósok, azonban ez nem jelenti azt, hogy minden napjuk a puccparádéról szól. A legtöbben imádják a hétköznapi öltözködés egyszerűségét, Katie Holmes például abszolút a szimpla alapdarabok híve. A színésznő még bizonyos események alkalmával sem viszi túlzásba a kiöltözést, egy laza farmernadrágot is fel tud venni úgy, hogy az összhatás elképesztően sikkes legyen.

A 43 éves színésznő nem gondolja túl a dolgokat, olyan ruhadarabokat visel, amelyek egy hétköznapi nő szekrényében ugyanúgy megtalálhatók. A kötött pulóverek, a bőrhatású cuccok és a farmernadrágok gyakori elemei az összeállításoknak. Nem zavarja, ha valamit többször kell viselnie, sőt, a Harper’s Bazaarnak elmondta, hogy laza pólókban érzi csak igazán jól magát.

Arról is beszámolt a magazinnak, hogy nem tartja magát divatikonnak, csupán szeret szépen, sikkesen felöltözni. Színésznőként nyilvánvalóan elegendő pár jól megkomponált összeállítás ahhoz, hogy valakit divatdiktátornak kiáltsanak ki, azonban ez az ő részéről cseppet sem szándékos vagy tudatos. Ahogy minden nő, ő is arra törekszik, hogy jól érezze magát a bőrében,  és passzoljanak hozzá az általa viselt szettek.

Amellett, hogy egyetlen ruhadarabot akár többször is bátran visel, csillogás és fényűzés ide vagy oda, abszolút figyel a fenntarthatóságra, és tudatosan rendezi be a ruhatárát. A second hand holmik vásárlása és a ruhák eladományozása mind-mind beépült a napjaiba.

Katie Holmes az egyszerű alapdarabok híve

Farmernadrág sikkesen

Katie Holmes igazi természetes szépség, aki soha nem tolja túl a cicomát. Öltözködése is a naturális, letisztult, egyszerű irányvonalat képviseli. Számtalanszor választja az örök klasszikust, a jó öreg farmernadrágot, amelyet rendszerint felturbóz valamilyen más, nőies kiegészítővel. Legyen szó magas sarkú csizmáról, egy csinos blézerről vagy egy elegáns blúzról, az eredmény minden alkalommal telitalálat.

Képek: Raymond Hall/GC Images/Cindy Ord/Getty Images for NYFW: The Shows/Raymond Hall/GC Images/Getty Images.

 

Bőrhatású holmik nőiesen

A színésznő imádja a bőrhatású holmikat, melyek az aktuális divat egyik fő irányvonalát képviselik. A dögös cuccok elképesztően sikkesnek számítanak, Katie Holmes pedig zseniális érzékkel variálja őket a mindennapokban. Sokszor visel bőrnadrágot, a szett élét és erőteljességét pedig lezser pulóverekkel vagy elegáns kiegészítőkkel finomítja.

Képek: Gotham/GC Images/Raymond Hall/GC Images/Getty Images.

 

A fekete kabát eleganciát sugároz

A fekete szövetkabát maga az elegancia. Legyen szó bármilyen stílusú szettről, ez az a ruhadarab, ami egy röpke pillanat alatt mindent kifinomulttá varázsol. Katie Holmes imádja a sötét kabátokat, gyakran veti be őket az átmeneti vagy éppen hidegebb szezonban.

Képek: Gotham/GC Images/Raymond Hall/GC Images/Donell Woodson/Getty Images.

 

Kiemelt kép: Craig Barritt/WireImage/Getty Images.

Cikkfotók: Gotham/GC Images/Raymond Hall/GC Images/Cindy Ord/Getty Images for NYFW: The Shows/Donell Woodson/Getty Images.

  • Megosztás: