Katie Holmes eddig leginkább kislányos bájával vette le a lábáról az embereket, 2019-ben viszont már stílusérzékét is megvillantotta. A színésznő december 18-án tölti be a negyvenegyedik életévét, de úgy tűnik, hogy kívül-belül sokkal jobb formában van, mint valaha volt.

Katie Holmes az egyszerűségre esküszik

Katie Holmes mindig is az egyszerűség hívének számított, legyen szó divatról vagy bőrápolásról. Egészen az utóbbi ideig nem különösebben volt izgalmas a stílusa, ebben az évben viszont, talán szakításának is köszönhetően, kivirágzott, és egyre merészebb, ugyanakkor nem feltétlenül csak márkás cuccokban mutogatja stílusérzékét. Sőt, nála az sem kizárt, hogy egy ruhát vagy cipőt kétszer is felvegyen.

Divat tekintetében fejlődött, a szépséghez való hozzáállásában viszont ugyanazokat az elveket vallja, mint eddig. Nem különösebben van arcápolási rutinja, egy arclemosót és egy hidratálót használ napi rendszerességgel, és azok közül is az Olay drogériás márka termékei a kedvencei már hosszú évek óta.

Éppen ezért nem is lepődhetünk meg rajta, hogy novemberben kirakott egy képet az Instagramjára, ami az ausztrál Vogue magazinnak készült, retusálatlanul. A képen egy blézer és egy hasvillantós bandeau top van rajta, így jól kivehetőek a szülés után keletkezett hegek a hasán. Csípőre tett kezéből látszik, hogy büszkén vállalja őket, és nem érzi cikinek vagy szégyellnivalónak a striákat.

Nemrégiben Jennifer Lopez is csak egy leheletnyi sminkben pózolt a GQ magazinnak, úgyhogy reméljük mostmár afelé halad a világ, amiben nem kizárólag azt hirdetik, hogy csak vastag sminkben, szépen kikészítve és feszes, babapopsi bőrrel lehet egy nő szép.

Képek: Getty Images/Craig Barritt, Alessio Botticelli, Gotham.

  • Megosztás:
hirdetés