Kate Moss és lánya ismét együtt szerepelnek egy kampányban. Lila kiköpött édesanyja, az évek múlásával egyre jobban hasonlít a szupermodellre.

hirdetés

Kate Moss a kilencvenes évek divatvilágának egyik legmeghatározóbb alakja volt, s azóta sem tűnt el a reflektorfényből. Néha deja vu érzésünk támad, amikor megjelenik a lánya egy-egy divatfotón, olyan, mintha a szupermodellt látnánk fiatalabb korában.

A 21 éves Lila már évekkel ezelőtt édesanyja nyomdokaiba lépett, ám ahogy telik az idő és egyre inkább nőiessé, felnőtté válik, úgy hasonlít egyre jobban a fiatalkori Kate Mossra. A kísérteties hasonlóság akkor szembetűnő csak igazán, amikor a szupermodell és lánya együtt szerepelnek a képeken. Időnként megörvendeztetik a rajongókat és bevállalnak egy-egy közös kampányfotózást.

Kate Moss és lánya ismét együtt pózoltak a kamerák előtt

A Kate és Lila közötti hasonlóság mellett nem lehet szó nélkül elmenni, de a Fendi stábja még rá is tett egy lapáttal a kettejük közötti harmóniára. A hasonló smink és a színükben, stílusukban passzoló ruhák még inkább fókuszba helyezik, hogy mennyi közös van bennük.

A sminkjüket illetően a no makeup makeuptrend érvényesül, csak leheletnyi, harmatos, szinte áttetsző alapozót kaptak, a paletta pedig kizárólag könnyed, natúr földszínekből áll. A stylist is ezen az elven választotta ki a ruhadarabokat, minden visszafogott, letisztult és egyszerű. Ennek a célja valószínűleg az volt, hogy a menő Fendi táskák kerüljenek előtérbe, de a terv láthatóan kudarcot vallott.

A gyönyörű modellek remekül festenek a fotókon, de senki nem a táskákat figyeli. Noha a ruhák és a smink nem terelik el a fókuszt a kollekcióról, Kate és Lila határozottan magukra irányítják a reflektorfényt.

Ha már táskakampány, érdemes szemügyre venni a stílusos kollekciót is. A táskák abszolút letisztultak és egyszerűek, klasszikus, határozott és sokoldalú fazonokkal készült a neves márka. A modellválasztás nem lehet véletlen.

Kate Moss mindig a visszafogott, szerény szomszédlány látszatát keltette a fotókon – leszámítva persze a heroinsikk korszakot –, Lila pedig szintén ezt a belülről áradó tisztaságot, könnyedséget sugározza természetes szépségével. Megjelenésük tökéletesen passzol a letisztult táskakollekció üzenetéhez.

Bár valószínű, hogy a fotókon alkalmaztak némi utómunkát, egyáltalán nem estek túlzásba a retussal. Kate Moss sokkal inkább Lila nővérének tűnik a képeken, semmint az édesanyjának.

Kiemelt kép: Dave Benett/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés