Kate Moss és 19 éves lánya, Lila Moss együtt szerepelnek a Tommy Hilfiger legújabb kampányában. A fiatal modell édesanyja nyomdokaiba lépett, rátermettségével és szépségével hamar megvetette lábát a divatszakmában. Közösen vállalt divatfotóikon az őszi-téli kollekció darabjai mellett a koncepción is hatalmas a hangsúly, a művészetek és a divat összehangolását kifejező montázsok és képsorok igencsak ütősre sikerültek.

hirdetés

A kilencvenes évek egyik legismertebb szupermodellje, Kate Moss újabb fotózáson vett részt, és nem akármilyen lett az eredmény. Noha a 48 éves szőke szépség manapság már kevesebb kampányban szerepel, még mindig akad egy-egy reklám, amit szívesen elvállal. A feltörekvő generáció szép lassan átveszi az egykor népszerű modellek szerepét, s a fiatal tehetségek között Kate 19 éves lányát, Lilát is megtaláljuk.

A Tommy Hilfiger őszi-téli kampányfotói elképesztően izgalmasak lettek, ám a képek azért számítanak különösen nagy kuriózumnak, mert Kate Moss és lánya együtt szerepelnek rajtuk. A vagány, ütős fotósorozathoz és a sikkes, merész, mégis nőies holmik hangulatához remekül alkalmazkodott a két modell, letisztult szépségükkel befogadhatóvá és finommá varázsolják az anyagot.

 

A kollekciót, valamint a kampányfotók koncepcióját Andy Warhol munkássága ihlette. A gyárban készült képek rendkívül izgalmasak, tökéletesen vegyítik a zene, a művészet és a divat világát. A választás nem véletlen, Tommy Hilfiger egyszerűen rajong a pop-art stílusért, ami szabadjára engedi a kreativitást, ez pedig abszolút hűen tükröződik a reklámanyagban és a ruhákon egyaránt. A Kate Mossról és Liláról készült kis montázsok szintén a pop-art hangulatát igyekeznek megteremteni és visszaadni.

A pop-art stílusú montázs arra is lehetőséget adott anyának és lányának, hogy kicsit bolondozzanak, mókázzanak. Ezek a képek nem csak természetesek, hanem tökéletesen kidomborítják azt a tökéletes összhangot, ami megvan közöttük.

 

Kate Moss és Lila Moss együtt szerepelnek a fotókon

Lila Moss egyre gyakrabban tűnik fel a kifutókon. Legutóbb a New York-i divathéten láthatták a divatrajongók, éppen a Tommy Hilfiger márka darabjaiban. A 19 éves modell egyértelműen édesanyja, Kate nyomdokaiba lépett.

Nem véletlen, hogy mindketten szerepelnek a fotókon. A művészi anyag, valamint az új őszi-téli kollekció a múltból inspirálódott, tiszteleg a pop-art kultúra előtt, mégis arra utal, hogy a jövő éppen úgy ihletet meríthet az egykor rendkívül népszerű alkotásokból.

 

A zene, a művészet és a divat egyaránt átível a generációkon, és a szupermodell, valamint lánya jelenléte éppen erre utal. Vannak olyan ruhadarabok, amelyek kortalanok és bármely életszakaszban sikkes, nőies külsőt eredményeznek. Nem kell félni a merészebb, vagányabb holmiktól sem, dögös és egyedi megjelenést kölcsönöznek.

 

Lila elképesztően hasonlít édesanyjára, szőke fürtjeivel, angyali, kislányos arcával mindenkit lenyűgöz. Manapság egyre gyakrabban látni különböző kampányokban, de a kifutón éppúgy megfordul.

 

 

Kiemelt kép: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images for FENDI/Getty Images.

Cikkfotók: Craig McDean/Tommy Hilfiger.

  • Megosztás:
hirdetés