Kate Moss szemmel láthatóan kirobbanó formában van, a legújabb kampányához készült fotók azonnal felkeltik a figyelmet. Elképesztően dögösen fest ebben a bőrszerkóban, s bár a koncepció elvileg a táskák köré épül, minden szempár a gyönyörű modellre tapad.

hirdetés

Elképesztően dögös fotók Kate Moss főszereplésével

Bár manapság több szó esik a lányáról, Kate Moss nem vonult teljesen háttérbe, divatkampányokban és magazinokban éppúgy szerepel, és a kifutón is megfordul alkalmanként. Akár sminktermék, fehérnemű, vagy kiegészítők népszerűsítéséről van szó, a szupermodell neve ugyanúgy egyet jelent a sikerrel, mint pályája kezdetén, a kilencvenes években. Ezúttal táskákat reklámoz a tőle megszokott nőies vagánysággal, a fotók hangulata, valamint a szexi bőrruhák egyértelműen a modell kilencvenes évekbeli stílusát tükrözik.

A szexi Kate most dizájnos kiegészítőket, táskákat reklámoz, bár őszintén szólva ezek ragadják meg a legkevésbé a tekintetet. Az Aigner márka legújabb kollekciója a fejlődést, dinamizmust és innovációt képviseli, miközben igyekeztek kiemelni a jól megszokott, sajátos stílusukat is. Éppen ezért választották a gyönyörű modellt a kampányhoz. Kate Moss valódi ikon a divatszakmában, aki, ahogy a képeken is látszik, még mindig magában hordozza egykori dögös, vagány stílusát.

 

Noha a retus kissé megszaladt a fotókon, Kate mentségére szóljon, hogy legalább a sminkkel nem estek túlzásba. Finom, visszafogott árnyalatokkal dolgoztak, így a modell megjelenése remekül passzol a dögös, szexi öltözékhez. Bár manapság inkább a lányáról jelennek meg fantasztikus fotók, mi bízunk benne, hogy Kate Moss továbbra sem vonul háttérbe!

Kiemelt kép: Theo Wargo/WireImage/Getty Images.

Cikk képei: Liz Collins/Aigner.

  • Megosztás:
hirdetés