Idestova több mint húsz film készült a jóképű és elegáns 007-es ügynök izgalmas küldetéseiről, ám az ikonikus karakter sármja mit sem érne, az egyes James Bond-alkotásokban felbukkanó, delejes vonzerejű női főszereplők nélkül, akik lehengerlő fellépésükkel és megjelenésükkel lazán elcsavarják a kiismerhetetlen dupla nullás ügynök fejét. A kultikussá vált Bond-mozi számos színésznőt emelt fel a szexi ideálok porondjára, de a Bond-lányok nem csak a szépségükkel, hanem a stílusukkal is legendássá váltak. Bőven akadnak köztük olyanok, akik a szerepükön kívül is szemrevalóan sikkesek.

hirdetés

 

Bond-lányok a vörös szőnyegen: stílusosak és gyönyörűek

A kémfilm minden új részében feltűnik James Bond mellett egy csodaszép nő, aki vonzó kisugárzásával rögtön leveszi a lábáról az egyébként is nőcsábászként ismeretes férfit.

A Bond-lányok már-már legendává nőtték ki magukat a filmtörténelemben, akik tökéletes megjelenésükkel lebilincselték a nézők férfitagjait, ugyanakkor sok nőt inspiráltak sikkes öltözékeikkel, hajviseletükkel és sminkstílusukkal.

A szmokingos ügynök gyönyörű partnereinek küllemét persze, egy teljes stáb komponálta meg részletről részletre, viszont jó pár színésznő, akinek volt szerencséje megformálni valamely Bond-film legfőbb női karakterét, az életben legalább annyira sikkes és elragadó.

A Bond-lányok nem csupán a filmekben hozzák elképesztően szexi formájukat, hanem a vörös szőnyeges bevonulásaik alkalmával is vonzzák a figyelmet.

 

Kiemelt kép: Dave Benett/Frank Trapper/Corbis/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás: