A divat és a filmek világában egyaránt ismert Kate Bosworth neve, aki színészi pályafutása során többször szerepelt már profi divatfotókon. Ám modellalkatával és stílusos öltözékeivel a mindennapokban is úgy fest, mint aki épp most lépett elő egy divatmagazinból.

hirdetés

Kate Bosworth 1998-ban vetette meg a lábát a filmiparban, amikor 14 évesen szerepet kapott Robert Redford A suttogó című filmjében. Bár csak mellékszereplőként bukkant fel Scarlett Johansson mellett, az a pár jelenet elég volt ahhoz, hogy beinduljon a színészi karrierje.

Szép és stílusos nő, így nem csoda, hogy szinte már bérelt helye van a divatmagazinokban. Nemrég a Grazia összeállításában villantotta meg elképesztően hosszú lábait, tavaly pedig az Instyle készített vele egy menő fotósorozatot.

A színésznő heterokrómiával született, így az egyik szeme égszínkék, a másik pedig zöldes barna, ami csak még különlegesebbé teszi a megjelenését. A közösségi médiában is népszerű Bosworth, aki sokakat inspirál remek divatérzékével és színes stílusával.

Kate Bosworth stílusa nőies, izgalmas, és menő

A 38 éves színésznő abszolút lépést tart a divattal, szívesen válogat magának ruhákat a kifutóról, ezért gyakori vendég a bemutatókon. Le sem tagadhatná, hogy imád öltözködni, hiszen a klasszikus, nőies fazonok mellett bátran kísérletezik a színes, vagány, és retró darabokkal is.

 

Van érzéke hozzá, hogy az egyszerű szabásokat is izgalmas szintre emelje egy jól irányzott csizmával, vagy egyéb kiegészítővel, olykor pedig egy derűs, élénk színnel teszi látványossá a szettjét.

Kiemelt kép: Jemal Countess/FilmMagic/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés