Brigitte Macron francia first lady-ként rendszeresen reflektorfényben van, így mondhatni, aprólékos részletességgel, nagyító alatt vizsgálgatják az öltözékeit. Ám úgy tűnik, kiválóan veszi az akadályokat, hiszen sikkes szereléseiről eddig csak elismerően nyilatkoztak.

hirdetés

Az Amerikai Egyesült Államok first lady-je mindig is a figyelem középpontjában volt, és az ország első asszonyának öltözködése nagy befolyást gyakorolt az aktuális trendekre. Ám az utóbbi évtizedekben a francia elnökök feleségei is egyre több érdeklődést kapnak, így sokan árgus szemmel figyelik, hogy mit viselnek.

A francia nők általában zsigerből vágják a lezser eleganciát, a megjelenésük sohasem túlzó, és mindig megtalálják az egyensúlyt a minták között. Kedvelik az alapdarabokat, a harsányságot még csak hírből sem ismerik, és javarészt az aktuális trendekkel csepegtetnek izgalmat a szereléseikbe. Ez jellemző Brigitte Macronra is, akit láthatóan nagyszerű stílusérzékkel áldott meg a sors.

Brigitte Macron sikkes first lady

A 67 éves francia first lady a minimalizmusra esküszik, és főként a hatvanas évekre jellemző nőies ruhadarabokat választja. Három gyerek után is irigylésre méltó az alakja, vékony, formás lábaira pedig különösen büszke, ezért szívesen választ olyan fazonokat, melyek alól kivillanhatnak.  Ám ez nem jelenti azt, hogy közönséges lenne a megjelenése, sőt! A rövidebb kreációk gyönyörűen belesimulnak Brigitte letisztult megjelenésébe, és egy kis vagánysággal fűszerezik meg a szereléseit.

Gyakran visel nőies egészruhákat, ám az egyenes szabású pantallókat és zakókat éppúgy kedveli. A blézerekből valóságos gyűjteménye van, számos alkalommal bolondítja meg velük a megjelenését. Szokott magas sarkút viselni, de szívesen választ a laposabb talpú kreációk közül, amelyek megkönnyítik a sétálást és egyéb szabadidős tevékenységeket. Természetesen a farmer sem maradhat ki a laza première dame-repertoárjából, ebből a szűk szárú fazonok a kedvencei.

Brigitte Macron kedveli a divatot, ezt bizonyítja, hogy számos divatbemutató első sorában láthattuk már az elmúlt években. Legtöbbször a francia márkák által tervezett darabokat viseli, és még a Balmain divatház kreatív igazgatója, Olivier Rousteig is elismerően nyilatkozott nőies stílusáról.

Brigitte stílusa könnyedén lemásolható, hiszen a gardróbja csupa jól kombinálható és nőies darabból áll. Legjobb szereléseiből válogattunk egy csokorra valót.

 

Kiemelt kép: Chesnot / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images.  

  • Megosztás:
hirdetés