Scarlett Johansson igazi kaméleon, és nemcsak a filmvásznon. Drámai szerepekben, sci-fi-ben, akciófilmekben is láthattuk már őt, és ez a némileg vegyes stílus igaz a szettjeire is. Szinte mindent kipróbált már, amit az öltözködés terén ki lehetett, ugyanakkor sosem kiszámítható, hogy éppen mit fog viselni.

Scarlett Johansson stílusos bombanő

Bár a színésznő igazi szexszimbólumként van számon tartva, ő igyekszik ezt kijátszani, és nem ritkán bújik vadóc, kissé androgün, maszkulin szettekbe. Nagy kedvence a Dolce & Gabbana tervezőpáros, akiktől többször is viselt már kosztüm-szetteket. Stílusának másik véglete a klasszikus, Old Hollywood inspirálta glamúr, ami kifejezetten jól illik hozzá.

Ahogy az öltözködés terén, úgy a hajviselet és smink világában is nagyon merész, bevállalós a színésznő. Különösen a frizuráit érdemes kiemelni, hiszen bombanő létére sem fél olykor egy felnyírt pixie fazonra váltani.

Hihetetlen stílusosan viseli, és ezzel azt is bizonyítja, hogy a rövid haj is lehet nőies. Sminkben sem riad vissza a erős, feltűnő színektől, de emellett a púderes, natúr árnyalatok is nagy kedvencei. Az biztos, hogy tudja, miként tudja kihozni magából a maximumot.

 

Főkép: Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés