Van, akinek annyira jól áll a sportos stílus, hogy abszolút meg tudja őrizni benne a nőiességét, például Katalin hercegné, akit ritkán láthatunk ilyen lezser öltözékben, pedig ő sem mindig elegáns ruhákban éli az életét. Lételeme a testmozgás, és ha alkalma adódik rá, bizony könnyedén mackónadrágra cseréli a csinosan szabott kosztümöket.

hirdetés

Katalin hercegné ruhatárából nem hiányzik a sportos stílus

A királyi család tagjai mindig nagyon adnak arra, hogy milyen öltözékekben jelennek meg a nyilvánosság előtt, az egyes alkalmakhoz passzoló viseleteket pedig szigorú szabályok kötik. Éppen ezért olyan nehéz elképzelnünk őket lelazulva, szimpla tréningfelsőben és mackóalsóban, pedig sportoláshoz ők sem az élére vasalt nadrágot választják. Katalin hercegnétől nem áll olyan távol a laza külső, nem ez volt az első alkalom, hogy szabadidős darabokban fotózták.

Ezúttal egy rögbicsapat stadionjában mutatta meg, hogy bizony nagyon is ért a labdajátékokhoz. Amikor az ember a sportról beszél, aligha a sikkes megjelenés az első dolog, ami az eszébe jut, ám Katalin alaposan rácáfolt arra az állításra, hogy testmozgás közben képtelenség jól kinézni. A mackónadrág fantasztikusan áll rajta, a jól bejáratott, könnyen variálható fehér edzőcipőről pedig már ne is beszéljünk.

 

A lezser stílusú holmik cseppet sem teszik hanyaggá a kisugárzást, ha az apró részletek passzolnak, abszolút divatossá varázsolják a megjelenést. A hercegné esetében talán nem is annyira váratlan, hogy bátran visel a nyilvánosság előtt laza cuccokat, ugyanis köztudott, hogy az egyik kedvenc ruhadarabja a fehér edzőcipő, ami szintén a sportosabb ruhadarabok repertoárjába sorolható. Nagyon figyelt a tökéletes harmóniára, szinte alig feltűnő, de gyönyörű fülbevalóval csempészett egy kis nőiességet a rögbis szettjébe. A frizurájával sem babrált túlzottan sokat, egyszerű copf mellett döntött.

A hercegné nem csak a kamerák kereszttüzében aktív, igencsak hozzá van szokva a kényelmes tréningcuccokhoz, hiszen rendszeresen fut és edz, hogy bírja a hétköznapok tempóját és formában tartsa magát. Ilyenkor nem készülnek róla fotók, ezért szokatlan a közönség számára, ha nem a tőle megszokott elegáns stílusban, tökéletesen belőtt frizurával jelenik meg nyilvánosan.

Manapság az utcai divat is hihetetlenül felkapta a lezser összeállításokat, egyre többen indulnak el laza holmikban bevásárolni vagy épp egy városi sétára. Ha stimmelnek az árnyalatok, illetve csinosan mutat a fazon, cseppet sem keltenek slampos hatást a kényelmes kulcsdarabok. A hercegné ismét bebizonyította, hogy a lezser outfit és a sikkes megjelenés egyáltalán nem zárja ki egymást.

Habár Katalin a legtöbb alkalommal magas sarkú cipőben, kosztümnadrágban vagy elegáns ruhában mutatkozik, előfordul, hogy szimpla farmernadrágban vagy lezserebb összeállításban kapják lencsevégre. Nem az első alkalom, s valószínűleg nem is az utolsó, hogy megmutatja, az előkelőségek éppúgy kedvelik az átlagos, kényelmes öltözékeket.

Kiemelt kép: Chris Jackson/Getty Images.

Cikkfotók: Samir Hussein/WireImage/Chris Jackson/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés