Katalin hercegné az egyszerű őszi kulcsdarabok híve, s a ruhatárának bizony vannak olyan elemei, amelyeket soha nem hagyna ki a szezon izgalmas repertoárjából. A kockás blézerek, a szimpla farmernadrágok és a khaki holmik mindig reflektorfénybe kerülnek ilyenkor.

hirdetés

Katalin hercegné ruhatára némileg határokhoz kötött, ugyanis az uralkodócsalád tagjait szigorú etikett szabályozza abban, hogy adott eseményeken, vagy akár a szimpla hétköznapokon mit viselhetnek, illetve mit nem. Ennek ellenére a hercegné igyekszik saját ízlését is belecsempészni az aktuális repertoárba, s természetesen a divattrendeket sem szorítja háttérbe.

A vérében van a klasszikus, letisztult elegancia, minden alkalommal stílusosan, sikkesen jelenik meg. Tulajdonképpen szimpla alapdarabokat variál, státuszából adódóan főként elegánsabb holmikat visel, mégis beleviszi szettjeibe a természetességet és kényelmet. Ehhez a három kulcsdarabhoz minden ősszel ragaszkodik.

Ezek az egyszerű őszi kulcsdarabok Katalin hercegné kedvencei

Kockás blézer

A kockás blézer talán a leggyakrabban bevetett alapdarab Katalin hercegné ruhatárában. Az elegancia és a divatos sikk kombinációjának tökéletes megtestesítője egy ilyen kreáció. A bővebb szabású, oversize változatok inkább a lezser eleganciát képviselik, míg a testhezálló, karcsúsított fazonok abszolút hozzájárulnak a finoman elegáns megjelenés megteremtéséhez.

Képek: Max Mumby/Indigo/Alastair Grant-WPA Pool/Getty Images.

 

Farmernadrág

A farmernadrág talán az egyetlen olyan ruhadarab, amiből legalább egy ott lapul a szekrényben minden egyes nő ruhatárában. Igazi klasszikus, ami számos összeállítás alapja lehet. Talán meglepő, hogy egy hercegné is gyakran visel farmereket, ám a szimpla mindennapokban az előkelőségek sem mellőzik a lezserebb darabokat. Csinos blúzokkal, blézerekkel, magas sarkú cipőkkel párosítva abszolút nőiesen mutatnak az őszi szettekben.

Képek: Max Mumby/Indigo/Getty Images.

 

Khaki holmik

Noha ezek nem igazán számítanak kulcsdaraboknak, Katalin hercegné rajong a khaki darabokért. Leginkább nadrág formájában viszi bele a szettjeibe a tipikus őszi árnyalatot, ám a zöldes kabátokat, mellényeket és blúzokat éppúgy kedveli. A szezon egyik legnépszerűbb tónusa remekül mutat barnával és bordóval, elegáns és lezser összeállításokban éppúgy csodásan mutat.

Képek: Max Mumby/Indigo/Karwai Tang/WireImage/Getty Images.

 

Kiemelt kép: Max Mumby/Indigo/Getty Images.

Cikkfotók: Max Mumby/Indigo/Alastair Grant-WPA Pool/Karwai Tang/WireImage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés