A kapucnis pulóver, mint a sportos szettek alapdarabja híresült el, ám nem feltétlenül csak az edzőterembe vagy a bevásárláshoz vethető be. Mint oly sok minden esetében, vele kapcsolatban ugyancsak az számít, mivel viseled.

A kapucnis pulóver is lehet nőies

Szoknyával párosítva máris csajosabb lesz, és ehhez sokat nem is kell tenni. Ám nadrággal is elérhető az elegáns hatás, ha figyelsz az anyagokra: szövettel vagy gyapjúval kifejezetten jó párosítás, de kosztümszettekbe és blézerrel kombinálva is megállja a helyét.

Amin a legnagyobb hangsúly van, a cipő és a kiegészítők. A magassarkú elengedhetetlen egy ilyen szett nőies szintre emeléséhez, de legalább viselj térd- vagy combcsizmát, ha nem vagy oda az előbbiért. A csinos kistáskák is fontos szerephez jutnak, ahogy az ékszerek is. Különösen a fülbevaló érvényesül legjobban egy pulcsis szettnél, amik közül az arany vagy aranyozott darabok mutatnak a legcsinosabban.

A galériában összeszedtünk néhány inspirációt, hogyan hozhatod ki a maximumot a kapucnis pulcsiból, ha olykor-olykor kényelmes és puha viseletre vágysz.

 

Főkép: Getty Images/Christian Vierig.

Galéria: Getty Images, Pinterest.

  • Megosztás:
hirdetés