Johnny Depp lánya igazi kaméleon, alig lehet felismerni a Vogue címlapján. Legalább ezer arca van, és nem fél megmutatni.

hirdetés

Johnny Depp lánya szinte felismerhetetlen a címlapon

Habár Lily-Rose Depp alapvetően színésznőként ismert, számtalan alkalommal állt már modellt különböző luxusmárkáknak, többször szerepelt világhírű magazinok címlapján. A fiatal lány kiemelkedő tehetsége mellett lehengerlő szépségéről ismert, éppen ezért a fotósok imádnak vele dolgozni a smink-, illetve divatkampányok alkalmával.

Most a Vogue Australia címlapján szerepel, ahol jóformán alig lehet ráismerni. Johnny Depp lánya igazi kaméleon, rendszerint variálja stílusát, frizuráját és megjelenését, nem meglepő, hogy egy újabb arcát mutatta meg a rajongóknak.

Valóságos jégkirálynőként fest a Daniel Jackson által készített képeken. A fotózás apropója Lily-Rose legújabb sorozata, Az Idol volt, amelyben elmondása szerint provokatív és merész. Pontosan tudja, hogy a széria nem mindenkinek szól, és ezzel nincs is probléma. Nem csupán a televízió képernyőjén vállal megosztó szerepet, a való életben stílusával, bevállalós és egyedi megjelenésével éppúgy sokat vitatott karakternek számít.

Most egyáltalán nem fogta vissza magát, csillogó sminkjével, vizes hatású frizurájával abszolút beragyogta a teret. Az összkép rendkívül tiszta és csillogó, miközben mégis különleges és egyáltalán nem hétköznapi.

Lily-Rose tökéletesen hozza az aktuális trendeket. Bármilyen meglepő, a horgolt ruhadarabok még a nyári szezonban is az egyik legnépszerűbb viseletnek számítanak idén, a dögös, sejtelmes felsők elképesztően megbolondítják a hétköznapi megjelenést.

Nem meglepő módon a fiatal színésznő egy Chanel darabot viselt a fotózáson, a márka arcaként gyakorlatilag egyértelmű volt, hogy a francia divatház egy csinos kreációjában kapják lencsevégre.

A csillogó szemhéjtust egy látványos nyaklánccal egészítették ki, ezáltal megteremtve a tökéletes harmóniát. A hatalmas köves ékszer szintén egy sikkes kis Chanel darab, habár kicsinek valójában egyáltalán nem lehet nevezni.

Az ezerarcú szépség egyszerre testesíti meg az aktuális, illetve retró trendeket. Frizurája abszolút az 1920-as évek stílusát hozza, miközben feltűnő nőiességével hihetetlenül modernné és sikkesé teszi az összképet.

Kiemelt kép: Victor Boyko/Getty Images for Air Mail/Warner Brothers Discovery/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés