Lily-Rose Depp már nem számít kezdő modellnek, hiszen az elmúlt években számos divatkampányban felbukkant, és a kifutón is gyakran végigsétált. Johnny Depp és Vanessa Paradis 21 éves lánya most a Chanel legújabb kampányában tündököl, méghozzá bájos, új frizurával.

hirdetés

Johnny Depp és Vanessa Paradis lánya édesanyja szépségét örökölte, így nem csoda, hogy hamar lecsaptak rá a divatházak. Lily-Rose nemcsak modellkeséssel keresi a kenyerét, hanem szülei nyomdokaiba lépve, színészként is tevékenykedik, idén várhatóan több alkotásban megcsillogtathatja majd tehetségét.

Vanessa Paradis már évtizedek óta szoros kapcsolatban áll a Chanel divatházzal, részben ennek köszönhető, hogy lánya is gyakorta látható a luxusmárka által megálmodott darabokban. Lily-Rose még tinédzserként debütált a kifutón, de zsenge kora ellenére olyan mély benyomást tett Karl Lagerfeldre, hogy múzsájaként tekintett rá. Lagerfeldnek mindig is jó szeme volt ahhoz, hogy a szépség mázán túl, meglássa a finom egyéniség nagyságát.

A piros rúzs Lily-Rose Depp szerint nélkülözhetetlen klasszikus

Lily-Rose az elmúlt években számos Chanel-kampányban feltűnt, legutóbb a Cruise kollekció retró darabjait reklámozta. A nosztalgikus divatelemek nagyszerűen passzoltak a fiatal lányhoz, mivel ő maga is kedveli a múltbéli fazonokat. A kampányfotókon főként durcás arckifejezést vett fel, ami szinte már hozzátartozik a szexepiljéhez.

A legújabb képein viszont széles mosollyal reklámozza a Chanel rúzsait. A felvételek egyszerre játékosak és vidámak, a könnyed stílus nagyszerűen áll a sokszor túl komolynak tűnő hölgyeménynek. A franciás frufrunak köszönhetően a Lily-Rose arca szinte teljesen megváltozott, ám remekül passzol hozzá a Jane Birkin ihlette frizura.

Lily-Rose bájos megjelenésén keresztül, termékeinek kortalanságát szeretné közvetíteni a divatház. Úgy gondolják, hogy a Chanel kozmetikumai fiatalos optimizmust közvetítenek, amely nagyszerű egyensúlyban van az általuk képviselt értékekkel. Az új gyűjtemény húsz vibrálóan piros árnyalatot tartalmaz, amelyek nőiesek és játékosak.

A rúzsokhoz készült kampányvideó elképesztően energikusra sikerült, hiszen Lily-Rose táncol és ugrál. Megtalálható benne a francia nők elegáns kisugárzása és játékossága.

 

Kiemelt kép: Vittorio Zunino Celotto / Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés