Lily-Rose Depp május 27-én ünnepelte huszadik születésnapját, amit az Instagramjára feltöltött képével közhírré is tett. A modell-színésznő szépen hozza a ’90-es évek feelingjét, ami mostanában lett jellemző a sztárcsemete stílusára. Kis csavart azért vitt a szemsminkbe az ütős tusvonal révén, de az erős szájkontúr jól hozza a retró hangulatot.

hirdetés

Legutóbb a MET-gálán láthatta a nagyközönség, ahol kétségtelenül az egyik legszebb híresség volt különleges megjelenésével. Az eseményen egy vintage, ’90-es évekbeli Chanel-kollekcióba tartozó ruhában jelent meg, amit nagyszerű összhangba hozott az említett éra stílusára hajazó sminkje.

Lily sminkjét a neves koreai sminkmester, Nina Park készítette, természetesen csakis Chanel-termékeket használva. Nem véletlenül, hiszen a modell a márka No.5 nevet viselő, autentikus parfümjének és sminkkollekciójának is arca. A sminkben nagy hangsúlyt kapott a szemöldökcsontot hangsúlyozó, barna szemfesték, a meghosszabbított szemöldök és az elengedhetetlen, erőteljes szájkontúr.

Nagyon üdítő volt ez a megjelenés, ami kétségtelenül szuperül állt Lily-Rose-nak. Szinte mintha az édesanyja, Vanessa Paradis köszönt volna vissza ránk, aki nem mellesleg a ’90-es évek meghatározó szépségikonja volt.

Képek: Getty Images/Stephane Cardinale-Corbis, Karwai Tang, Dimitrios Kambouris.

  • Megosztás: