A  22 éves Joey King őrületesen szép fotósorozat kedvéért állt modellt. A fiatal színésznő félredobta a jelenkor új divatjait, és egészen a hatvanas évek trendjéhez tért vissza, ami rendkívül jól passzol életvidám kisugárzásához és kifinomult stílusához.

hirdetés

Romantikus vonalon A csókfülke, megrázó témában pedig A tett című filmmel is nagy sikert aratott Joey King amerikai színésznő. Ám, akik ezen filmjeit nem látták, azoknak az Őrült, dilis szerelem című filmből lehet ismerős bájos, akkor még gyermeki arca.

Új fotóin Joey King a 60-as évek legnőiesebb trendjeit sorakoztatja fel

Joey King egy divatmagazin kedvéért utazott vissza az időben, hogy megelevenítse a hatvanas évek slágertrendjeit. Átalakulása zseniális!

A csodaszép ifjú sztár a hatvanas évek divatikonjává vált a Byrdie stílusszakértőinek köszönhetően. A képek láttán szinte nehéz elhinni, hogy nem 50-60 évvel ezelőtt lettek elkattintva egy 35mm-es analóg géppel. Attól eltekintve, hogy a fotók jobb minőségűek lettek, mint ahogy az a korabeli típusokkal elérhető lett volna, minden más passzol a koncepcióban. Így például a haj, a smink, a ruhák és még Joey King játékos, laza szellemisége is csak hozzáad a tökéletes összkép megteremtéséhez.

A csillogó kék szemekkel és érzéki ajkakkal rendelkező színésznő szerencsés adottságaiból nem nehéz kihozni a maximumot. A hatvanas évek divatos, natúr árnyalatú rúzsai, és a Sharon Tate által is gyakran viselt smink elengedhetetlen volt a retró összképhez.

Bár Joey függönyfrufruja már eleve nagyon sikkes hatást kelt, frizurájához hozzátartozott egy szuper ikonikus kiegészítő is, ami az egész szettet feldobta. A stílusos fehér fejpántot még anno Catherine Deneuve hozta divatba, amit azóta is az ő nevéhez fűznek a legtöbben.

A ruhaválasztásokat nézve nem maradhattak ki a hatvanas évek jellegzetes mintái és anyagai sem. A sikkes gingham minta ezúttal retró trapéznadrággal párosul. A kiskosztüm pedig megkapta a hozzá illő, divatos tweed anyagot is.

Bár a nosztalgia vezérelte a múltidéző szettek megalkotását, ezek a ruhadarabok korántsem tekinthetőek divatjamúltnak. A fotókon szereplő holmik ugyanis napjainkban is egytől-egyig a legfelkapottabb trendek között szerepelnek. Az időutazásra csábító képeket Angelo Sgambati készítette.

Kiemelt kép: Joe Scarnici/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés