A frufrut nem sokan merik bevállalni, pedig a vele járó plusz maceráért cserébe, nemcsak feldobja a megjelenést, de akár egészen új kinézetet is kapunk általa. Persze nem mindegy a fazon, de most egy olyan változatról lesz szó, ami a legtöbb arcformához előnyös: ez a függöny frufru.

A függöny frufru nemcsak jól néz ki, kényelmes is

A függöny frufrut Brigitte Bardot tette népszerűvé a 60-as években, amit azóta is vele és az őt jellemző szexis, sikkes kisugárzással kapcsolnak össze. Nem véletlenül népszerű fazon a sztárok körében, ráadásul az egyik legkényelmesebb frufru, hiszen ha megnő, sem lóg az ember szemébe.

A következő videóban a frufru beszárításának technikáját látod, ami talán kisé időigényes, de az eredmény abszolút kárpótol. A hajad mindenképp középen válaszd el, majd elsőként szabadon, a kezeddel előre és két oldalra igazgasd a frufrud, miközben szárítod. Ezután fogj egy nagyobb körkefét és felváltva kifelé, majd befelé szárítsd be a tincseket. Ha ez kész, hajvasalóval ráerősíthetsz a hullámokra kifelé irányuló mozdulatokkal.

Ha már van frufrud, de lenőtt, próbáld ki ezt a beszárítást, ami az ovális, a szögletes, a hosszúkás és a szív arcformához nagyon jól passzol. Mivel ez egy hosszabb fazon, nagyon könnyű eltűzni, ha megunod vagy épp nem volt időd hajat mosni. Akkor is jó választás, ha eddig még nem merted a frufrut bevállalni, hiszen elég hosszú ahhoz, hogy eltüntesd, ha mégsem tetszik.

Főkép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés