Jennifer Lopez mindig stílusos, nagyon ügyel a részletekre, az általa összeállított szettek időnként a nőiesség vagy a vagányság, máskor pedig a sportos lezserség vonalát erősítik. Remek érzékkel variálja a különböző ruhadarabokat.

hirdetés

Jennifer Lopez bármit csinál, bármit visel, bármilyen frizurát vágat, biztos, hogy rögtön felkapottá vának a legfrissebb fotói. Ez a hatalmas népszerűség egyáltalán nem véletlen, a gyönyörű énekesnő ugyanis zseniális stílusérzékkel rendelkezik, ráadásul mindig figyelemmel kíséri, nyomon követi, esetleg megelőzi az aktuális divatot.

Remek érzékkel válogat a trendek kedvenc darabjai közül. Úgy építi be a ruhatárába a divatos holmikat, hogy közben abszolút megőrzi személyes ízlését és a klasszikus J.Lo-s kisugárzást. A tavaszi szezonra is remek inspirációt ad, szerencsére nem csak a vörös szőnyegen sikerül lencsevégre kapni ruhaválasztásait, egyszerű hétköznapi szettekben is gyakran fotózzák.

Stílusos szettek Jennifer Lopez ruhatárából

Jennifer Lopez stílusáról ódákat lehetne zengeni, pedig a mindennapi viseletei között nem találhatóak extra különleges darabok. Egyszerű, hétköznapi holmikat visel, amikor épp nem egy jeles eseményen vesz részt és nem a színpadon tündököl, nála a sikkes és egyedi megjelenés kulcsa sokkal inkább az izgalmas fazonpárosításokban és az apró részletekben keresendő.

A galériában összegyűjtöttük a kedvenc tavaszi összeállításainkat az énekesnőtől. Sportos és nőies stílusban is megvillantja szuper divatérzékét, a csinos ruháktól kezdve a farmernadrágon át egészen az edzőruhákig bármit szívesen visel.

 

Jennifer Lopez szettjeit tekintve talán az az érdekes, hogy a stílusa abszolút a végletek között mozog. Előfordul, hogy sportnadrágban és edzőcipőben indul el otthonról egy menő baseballsapkával megkoronázva a lezser megjelenést, míg máskor a magas sarkú cipő és a csinos, nőies ruha teszi izgalmassá az összképet. A tavaszi ruhatára legalább olyan változatos, mint az időjárás. Zseniális érzékkel variálja és kombinálja a különböző stílusokat.

J.Lo az egyszerű ruhadarabok híve, nem gondolja túl a szettjeit. Az átmeneti szezonban gyakran visel hosszú ingruhákat, amelyek nem áldozzák fel a nőies, elegáns megjelenést a kényelem oltárán, mégis komfortos viseletnek számítanak a hétköznapokon. Általában szalmatalpú szandálokkal vagy szimpla balerinacipőkkel boronálja össze a klasszikus tavaszi ruhákat. A fehér nadrág szintén visszatérő elemként bukkan fel a szettjeiben, de az elegáns blúzokkal és a kötött pulóverekkel is mesterien trükközik.

Remek érzékkel vegyíti a különböző stílusokat, a nőies és sportos, lezser részletek találkozásától lesznek igazán izgalmasak a szettjei. Az általa viselt kulcsdarabok szinte bárhol beszerezhetők – hiszen nem csak a legmagasabb árkategóriában kaphatóak – a menő párosításokból bőven lehet ihletet meríteni.

Kiemelt kép: Pierre Suu/GC Images/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés