Ha már vörös szőnyeg, akkor káprázatos, ámulatba ejtő estélyi ruhák. Noha néhanapján előfordulnak divatbakik, a hírességek többnyire fantasztikus kreációkban libbennek a fotósok elé. Az emlékezetes, egyedülálló darabok minden divatrajongót egy álomvilágba repítenek. A csillogó estélyi ruhák általában még az előzetes várakozásokat is felülmúlják, minden tekintetet magukra vonzanak és fantasztikus hangulatot teremtenek.

hirdetés

Csillogó ruhák a vörös szőnyegen

A csillogásról egyeseknek az ünnepi időszak, másoknak pedig kapásból Hollywood ugrik be. Tény és való, hogy a szimpla hétköznapokon ritkán visel az ember lánya agyonflitterezett, feltűnő holmikat, azonban a karácsonyi, szilveszteri időszakban a tömény ragyogás sem hat túlzónak. A vörös szőnyegen szezontól függetlenül bevethetők a látványos kreációk, a szemet gyönyörködtető estélyi darabok pedig garantáltan sikert aratnak a kritikus rajongók körében. Ezekben a ruhákban az a pláne, hogy a fotósok vakujának kereszttüzében még feltűnőbben ragyognak, ezáltal valósággal életre kelnek a partihangulatú környezetben.

A galériában összegyűjtöttünk pár mesés, csillogó kreációt, amely egyértelműen telitalálatnak bizonyult, és emlékezetes divatpillanatként vonult be a vörös szőnyeges események történelmébe.

 

A hírességeknek nincsen könnyű dolga, ha a gálaesteken és elegáns eseményeken való megjelenésről van szó. Általában minden alkalommal más-más dresszkódnak kell megfelelniük, ráadásul mindenki igyekszik olyan kreációt választani, amely legalább némileg tükrözi saját, egyedi személyiségét és ízlését. A csodás estélyiket illetően van néhány apró trükk, amivel abszolút el lehet nyerni a közönség tetszését.

Az egyik ilyen a különleges szabás. A rajongók imádják az extrém, mégis nőies darabokat, így aki bevállal egy nem hétköznapi ruhát, garantáltan learatja a babérokat az est folyamán. Egy másik klasszikus praktika a csillogó ruhák viselése. A tömény ragyogás elviszi a show-t, legyen szó bármilyen vörös szőnyeges eseményről.

A csillogó ruhákat általában letisztult, könnyű ékszerekkel és kiegészítőkkel viselik, így az összkép cseppet válik túlzóvá, harsánnyá. Amennyiben a díszes külső finom vonalvezetéssel társul, a kreáció minden bizonnyal nőies és vonzó lesz, miközben rendkívül elegáns hatást kelt. Ezek az estélyik egyértelműen jolly jokernek számítanak Hollywoodban, nem lehet velük mellényúlni.

Kiemelt kép: Max Mumby/Indigo/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés