Jennifer Lopez nagy hangsúlyt fektet a bőrápolásra, ami nála elsősorban az egészséges életmóddal kezdődik. Ám arra is odafigyel, hogy mit ken az arcára, ezért is alapított saját kozmetikai márkát, amely előtérbe helyezi a számára bevált összetevőket és hatóanyagokat. Nemrég a Vogue kedvéért fedte fel ikonikus sminkjének lépéseit az 53 éves színésznő-énekesnő, aki egy igen egyszerű szépítkezési rutint követ a rohanó mindennapokban.

hirdetés

Jennifer Lopez főként a JLO Beauty termékeivel ápolja, hidratálja bőrét, de nem csak saját kozmetikai márkájának kínálatából válogat szívesen. Több interjúban hangoztatta már, és a Vogue-nak készült videóban is elmondta, hogy a szépségápolás számára elsősorban az egészséges életmóddal kezdődik, ezért nagy gondot fordít arra, hogy kielégítő legyen az alvásideje, elegendő folyadékot és értékes tápanyagokban gazdag ételeket fogyasszon.

Jennifer Lopez szépségrutinjának alapjai: gondos bőrápolás és könnyed nappali smink

Úgy véli – és ebben nagy igazság van -, hogy az arcbőrünk mindent visszatükröz, azt is, ha fizikailag vagy lelkileg nem vagyunk jól, ezért igyekszik kiegyensúlyozott életvitelre törekedni, de olykor házi praktikákat is szívesen bevet, amiket még a családja nőtagjaitól lesett el. Az olívaolaj kedvenc összetevői között szerepel, bár ma már nem a konyhából cseni el az alapanyagot, hanem a JLO Beauty olajalapú szérumját alkalmazza.

Emellett olyan lépésekből áll az arcápolási rutinja, mint a hidratálás és a fényvédelem. Jennifer Lopez ma már az egyszerű bőrápolás és smink híve, bár a koncertek és különleges események alkalmával kozmetikusa és sminkese veszi kezelésbe, a szimpla mindennapokban azonban már nem viszi túlzásba a sminkelést, mint régen.

 

Mivel gyakran festi magát, kitapasztalta, hogy a friss, üde bőr az alapja mindennek. Hiába a több réteg drága kozmetikum, amennyiben a hámréteg vízhiányos vagy fáradt, nem fog jól mutatni a smink. Jennifer Lopez csodás arcbőre egyértelműen visszatükrözi a gondos bőrápolás és az egészséges életmód hatását, így saját bevallása szerint igencsak leegyszerűsítette a nappali sminkjét.

A színésznő-énekesnő korábban nem fukarkodott a kontúrozással, kreol bőrét olykor túlzó bronzosítással igyekezett ragyogásra bírni. Ez a lépés még mindig szerepel a rutinjában, de a videóban látottak alapján sokat finomodott az évek során. Röviden és tömören ugyan, de jó pár szépségtitkát megosztotta a Vogue magazinnal, a videóban pedig a smink nélküli arcát is megmutatta. Így jól látszik, hogy a kontúros makeup csupán kiemeli előnyeit, de cseppet sem maszkszerű.

Jennifer Lopez nemrég azt is megosztotta követőivel, hogy márkáján belül új termékekkel bővült a testápolást képviselő JLo Body vonal. A frissen megjelent testszérum és testápoló krém, valamint a kollekció tagjai nem csak a JLO Beauty weboldalán, hanem a Sephora forgalmazásában is kaphatók.

Kiemelt kép: Theo Wargo/Wirelmage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés