Jennifer Lopez stílusa egy izgalmas kavalkád, amiben jól megférnek egymás mellett a merész ruhák és a laza melegítők. Most kivételesen hétköznapi ruhákban kapták lencsevégre, hasvillantós kapucnis pulcsiban népszerűsíti a Coach legújabb táskáit.

hirdetés

Jennifer Lopez kifejezetten lazán öltözködött a karrierje kezdetén. Gyakran viselt baggy nadrágot, illetve túlméretezett farmereket és edzőcipőket. Igaz, a nőies és szexi fazonok már ekkor sem hiányozhattak a ruhatárából, az egyensúlyt a haspólókkal, falatnyi felsőrészekkel teremtette meg.

Az évek során sokat finomodott az éneksnő-színésznő stílusa, megfontoltabban választ ruhát, és már a hétköznapokon sem villantja meg öltözékeiben a korábbi hanyag lazaságot. Továbbra is kedveli a streetwear elemeket, de ezek inkább finom nüanszként vannak jelen a megjelenésében. A nőiességet még akkor is szem előtt tartja, ha épp melegítőben lép ki az utcára. Ettől válik hihetetlenül vagánnyá a stílusa.

Jennifer Lopez melegítőben is nagyon dögös

A legutóbbi fotósorozatához is ezt az oldalát vették elő, hiszen megvált a rá jellemző dívás elemektől, és sportos melegítőben állt kamera elé. A Coach retiküljeit népszerűsíti, melyek nagyszerűen passzolnak az 52 éves énekesnő kissé lezser stílusához.

Jennifer már régóta a Coach márka kiemelt reklámarca, szinte szezonról szezonra népszerűsíti a termékeiket. A glamúros, dögös oldala mellett olykor a hétköznapi lazaságát is megmutatta a divatmárka kedvéért, volt, hogy dínós pulóverben fotózták.

Ezekkel a képekkel visszatért a gyökereihez, ismét melegítőt visel, haspólóval. A fotósorozat felidézi a híres Jenny from the Block című videóklipje hangulatát. Biciklire pattant, és lazán pózol.

Egy korábban gyakran elsütött stílustrükkje is felbukkan a képeken: a rózsaszín melegítőhöz magas sarkú szandált viselt. Ettől kicsit eklektikussá, mégis nőiessé válik a megjelenése.

Jennifer Lopez mellett Megan Tee Stallion is szerepel a divatkampányban. A rappert forrónadrágban és hasvillantós pulóverben kapták lencsevégre.

A Coach tavaszi kampánya nagyon optimista, és tele van jókedvvel. Több helyszínen is fotóztak, ezzel szerették volna kifejezni a sokszínűséget és az összetartozást, illetve azt, hogy a márka darabjai bárhol megállják a helyüket.

Az énekesnő csodásan néz ki, mint mindig. Remek formában van, de ezzel nem okoz nagy meglepetést. Még melegítőben biciklizgetve is vonzza a figyelmet. Pár éve kezdett bele az életmódváltásba és a keményebb edzésbe. Azóta rengeteget változott a teste, sokkal tónusosabb lett, és nem is fukarkodik azzal, hogy megmutassa kemény munkájának gyümölcsét.

A képeket Tyler Mitchell fotós készítette a hírességekről, helyszínként szolgált New York, Los Angeles és Tokió. A felvételen megelevenedik a kilencvenes évekre jellemző videóklipek hangulata. Szinte magunk előtt látjuk a népszerű énekeseket, akik menő autókkal szelik az utcákat.

 

Kiemelt kép: Emma McIntyre / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés