Jennifer Lopez, ahol feltűnik, ott garantáltan minden szem rászegeződik. Mindig kifogástalan a megjelenése, ám kivételesen nem egy grandiózus estélyivel sikerült magára vonni a figyelmet. Az 52 éves énekesnő elképesztően merész szettben lejtett vegig a vörös szőnyegen, ami alá alsóneműt sem húzott.

Jennifer Lopez az utóbbi időben alaposan rápörgött az edzésre és az egészséges táplálkozásra. Elképesztő tempót diktál, a kitartó munkának pedig látható az eredménye, hiszen a színész-énekesnő szuper formában van és kirobbanóan energikus. Kemény erősítő tréningeket tol, ami meg is látszik az alakján. Acélos teljesítményének eredményét nem is igazán rejti véka alá, ahol csak alkalma nyílik rá, ott megmutatja tónusos, feszes idomait.

Jennifer Lopez élete egyik legmerészebb ruháját vette fel

JLO új dokumentumfilmje hamarosan debütál a Netflixen, a Halftime premierje a Tribeca filmfesztiválon volt. Természetesen az énekesnő sem hiányozhatott a vörös szőnyegről, a jeles alkalomra egy igazán merész kreációban érkezett. A derékig felvágott ruha alá Jennifer nem húzott alsóneműt, a trükkös mellrész miatt pedig a melltartó is elmaradt. Bár az estélyi dressz földig ért, az áttetsző részek nem sokat bíztak a képzeletre.

 

A ruhát Tom Ford tervezte, Jennifer pedig elképesztően festett benne. Az átlátszó necc és a fényes tükörbársony kombinációja az egész végeredményt nagyon izgalmassá teszi. Az énekesnő nem lőtt túl vele a célon, ezt a szettet mégsem lehet egykönnyen elfelejteni.

A látványos belépő után a bemutatót követő bulira már egy visszafogottabb szerelést választott: talpig fehérbe öltözött. Fehér farmert, trikót és blézert választott, az egész szerelést ezüstszínű cipővel dobta fel. Remekül nézett ki, mint mindig, ebből a szolidabb összeállításból pedig megéri inspirálódni!

 

Kiemelt kép: Jamie McCarthy / Getty Images. 

Képek a cikkben: Noam Galai, Gotham / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés