Jennifer Aniston a kétezres évek elején is a letisztult, egyszerűs sikkre törekedett, akkori öltözékeiben a most divatos retró stílus minden eleme megjelent.

hirdetés

Így öltözött Jennifer Aniston a 2000-es évek elején: a retró stílus minden alapját ellesheted tőle

Egy kissé furcsa belegondolni, hogy a kétezres évek elején felfutott divattrendek ma már a retró stílushoz sorolandók, ám tény, hogy már több mint húsz év telt el a csípőfarmerek ismételt fellendülése óta. Akkoriban főként a videóklipek, filmek, sorozatok és sztár-, illetve divatmagazinok jelentették a legfőbb inspirációforrást az öltözködéshez.

Jennifer Aniston karrierje a kilencvenes évek közepén kezdett felfelé ívelni, a kétezres évek elején pedig már világhírű sztárként emlegették. Nem csoda, hogy sokak számára példaként szolgált a divattrendeket és a szépségtrendeket illetően. A színésznő naprakészen nyomon követte a stílusrészletek alakulását, szettjeit mindig az aktuális divathoz igazította, ám az akkoriban felkapott csiricsáré kavalkádból finom ráérzéssel válogatta ki a nőies, viszonylag letisztult darabokat. Érdekes, hogy szinte minden, amit akkoriban viselt, ma ismét divatos.

A galériában összegyűjtöttük a kétezres évek legfőbb kulcsdarabjait és kiegészítőit, amelyekért Jennifer Aniston is odáig volt. Mindig hihetetlenül menő, trendi összeállításokban kapták lencsevégre!

 

A kétezres évek divatja kifejezetten megosztó. Nagyon sok olyan ruhadarab vált akkoriban népszerűvé, amelyek sokaknak nem álltak jól. A csípőfarmerekkel például a legtöbb nőnek tényleg meggyűlt a baja, s amikor mindenki fellélegzett, hogy végre eltűntek a kínálatból az előnytelen fazonok, tavaly újra megjelentek a repertoárban.

Bár nem volt olyan rég, a kétezres évek elején tomboló trendek ma már a retró stílust erősítik, amihez Jennifer Aniston egykori szettjei remek inspirációként szolgálnak. A legtöbb holmit ma is megtalálhatod az üzletekben, persze némelyik azért modernebb, letisztultabb formában tért vissza az aktuális trendek közé. Ha ötleteket gyűjtenél, nézz egy kis Jóbarátokat, vagy nézd újra a színésznő régebbi filmjeit. Jennifer Aniston nem fog csalódást okozni, ha divatról van szó!

Kiemelt kép: Ron Galella/Ron Galella Collection via Getty Images/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés