Az 52 éves Jennifer Aniston lehengerlő megjelenésével mindig a figyelem középpontjába kerül. A színésznő elképesztő formában van, dögös kisugárzása még akkor is érződik, amikor mindenét takarja a ruha. Most épp a hetvenes évek legnépszerűbb fazonjaiban villantotta meg kifogástalan alakját!

hirdetés

A Jóbarátok sztárjának minden fotósorozata tükrözi kifinomult személyiségét, valamint nőies, vagány stílusát. Legújabb képein feleleveníti a hetvenes évek divatirányzatait: dögösen pózol a csíkos overallba és a retró szabású kosztümben. A visszafogott miliő nagyszerűen passzol Jennifer Anistonhoz, hiszen nincs szüksége felesleges körítésre.

Jennifer Aniston most az amerikai InStyle magazin szeptemberi számának címoldalán szerepel. A lenyűgöző fotósorozat mellett, a divatlap egy igazán érdekes interjút készített a színésznővel, aki még azt is megosztotta, hogy mennyire nehezére esik a pózolás a vörös szőnyegen.

Jennifer Aniston a ’70-es évek fazonjaiban is remekül néz ki

Az egyik címlapfotón egy fehér összeállítást visel a színésznő. A szerelés szinte mindenét takarja, Jennifer csupán az elképesztően dögös lábait villantja meg a darabban.

A második variációi sokkal visszafogottabb lett: egy retró pulóverben és csillogó nadrágban kapták lencsevégre. A lemenő nap sugarai szépen megvilágítják Jennifer arcát, a meleg fénytől igazán tündöklővé válik a hamvas bőre, és a szőkés frizurája.

Jennifer Aniston még egy tündéri, csíkos overallt is felkapott, amihez gyönyörű ékszereket viselt. A frizuráját egyszerűen kiengedve hagyták, és természetes hullámokat kapott. A sminkjét nem bonyolították túl, csak natúr árnyalatokkal emelték ki a tekintetét.

 

A képekről szinte árad a melegség, annyira otthonos légkört teremtettek. Jennifer Aniston valószínűleg a fotózás során is ezt érezhette, ezért válhatott meg cipőitől. Kellemesen heverészik a kanapéján, és ücsörög bőrfoteljában a tájat nézve.

A nagy, kockás minta tagadhatatlanul a hetvenes évek egyik legikonikusabb díszítőeleme volt. Ezt a szerelést stílusos, szögletes sarkú cipővel egészítette ki a színésznő. A nosztalgikus hatású összeállításra a feltűnő aranylánc teszi fel a koronát.

 

A meleg színek és a háttérben feltűnő pálmafák a hetvenes évek hangulatára reflektálnak. A retró fazonok és színek visszarepítik Jennifert az időben, ezzel megidézi a korszak ikonikus színésznőit, akik feltűnő ruhákban, kabrióval érkeztek haza egy fárasztó nap után a tengerparti otthonukba.

Jennifer Anistont Emma Summerton fotózta az amerikai InStyle számára. Julia von Boehm stylist válogatta össze a színésznőnek a retró stílusú kreációkat, aki főként a Michael Kors, az Alberta Ferretti, a Chloé és a Missoni darabjait viseli. Chris McMillan fodrász készítette el a lágyan ondolált frizuráját. A hetvenes évek eklektikus hangulatát Robert Doran teremtette meg a bútorokkal és egyéb kiegészítőkkel.

 

Kiemelt kép: Gregg DeGuire / Getty Images.

Cikkfotók: Emma Summerton/Dawes+Co / InStyle.

  • Megosztás:
hirdetés