Jane Fonda energiája kifogyhatatlan, a színésznő nagyon aktív, pár héttel ezelőtt még Olaszországban forgatta legújabb filmjét, most pedig közös testmozgásra invitál mindenkit a H&M legújabb kampányában. A 84 éves színésznő bámulatos formában van, látszik, hogy sokat tornázik, így nem csoda, hogy a divatmárka őt választotta új kampányarcának.

hirdetés

A 84 éves Jane Fonda mindig képes meglepetéseket okozni. A színésznő évtizedek óta a szórakoztatóipar egyik fontos alakja, számtalan filmben szerepelt, alakítását pedig rengetegszer jutalmazták már szakmai elismerésekkel, díjakkal. Ám a színésznőt nem csupán a filmvászonról lehet ismerni, a nyolcvanas években ugyanis fitneszedzői babérokra tört. Neki köszönhetően sokan szerették meg a testmozgást, ami évtizedek óta fontos szerepet játszik az életében.

A 84 éves színésznő titka a rendszeres testmozgás

Jane Fonda számára mindig is fontos volt a fizikai aktivitás, éveken keresztül balettozott, ezzel alapozta meg karcsú alakját és hajlékonyságát. Ám egy sérülés miatt le kellett mondania a kecses mozgásformáról, így elkezdett a kevésbé megterhelő mozgásformák felé nyitni. A nyolcvanas években ismerkedett meg közelebbről az aerobikkal, ami hamar az egyik kedvencévé vált.

1982-ben adta ki az első edzésvideóját, amit több másik követett. Még egy könyvet is megjelentetett a témában, ami hamar bestseller lett. Jane Fonda hatására számos nő kezdett el otthon mozogni, csinos alakjával, kitartásával és lendületével tömegeket sikerült megszólítania. Nagyban hozzájárult az aerobikőrület elterjedéséhez. A színésznő, mondhatni, végigtornázta az életét, a mozgás manapság ugyancsak fontos szerepet játszik az életében. Szerinte energikusságának titka az, hogy sohasem hagyta berozsdásodni a tagjait.

Bár a dinamikus, erősítő gyakorlatokat már nem végzi olyan gyakran, a karbantartó, nyújtó mozgásformák továbbra is szerepelnek az edzéstervében. Pár évvel ezelőtt új videóval jelentkezett, ebben az idősebb korosztálynak mutatott pár könnyedén végrehajtható gyakorlatsort. Most pedig a mozgást ünnepli a H&M Move legújabb kampányában.

Jane Fonda hiteles kampányarc

A H&M pár nappal ezelőtt mutatta be új márkáját, a H&M Move-ot. A kezdeményezés lényege, hogy minél több ember számára váljon fontossá és természetessé a rendszeres testmozgás. Ennek jegyében csupa kényelmes, funkcionális holmit alkottak, melyekben könnyű mozgásba lendülni, ezzel is támogatást nyújtanak az aktív életmód kialakításához.

 

A H&M Move egy edzéskampánnyal indult, melynek az egyik arca Jane Fonda. A színésznő negyven évvel az első edzésvideó után ismét egy fitneszvideóban látható. A híresség semmit sem veszített korábbi energiájából, az, hogy a reklám kedvéért levezényel egy edzést, számára nem csak egy felvett szerep vagy begyakorolt póz. Lelkesedése és lendülete ragadós, így abszolút hiteles pédalépként jelenik meg a felvételeken.

 

– Az életem jelentős részét azzal töltöttem, hogy másokat is mozgásra bírjak, ezért természetes volt számomra, hogy részt vegyek a H&M Move kampányában, ahol az egész világot invitáljuk testmozgásra. Emellett nagyon tetszett az ötlet, hogy a „sportruházatból” „mozgásruházat” lett. Számomra ez sosem a sportról vagy arról szólt, hogy atletikus legyek, hanem arról, hogy megadjam a testemnek azt a mozgásformát, amivel egészséges tud maradni és a gondomat tudja viselni – mondta Jane Fonda.

 

Jane Fonda fel is vette a sikkes ruhadarabokat, melyek bármilyen típusú testedzéshez ideálisak. Egy rövid videó is készült a kampányhoz, melyben a színésznő ismét edzést tart. A partnere a híres koreográfus, JaQuel Knight.

 

A híresség remekül néz ki a kampányban, jól passzolnak hozzá a kényelmes, divatos sportos szettek, laza szerelésekben is teljesen természetes benyomást kelt. A H&M remekül választott reklámarcot, Jane Fonda hosszú évek óta kitartóan tornázik, a testmozgás mai napig fontos része az életének, így sokak számára követendő példának számít. A róla készült felvételek motiváló erővel bírnak, csak úgy süt róluk a pozitív energia.

 

Kiemelt kép: Stefanie Keenan / Getty Images. 

Képek a cikkben: H&M Move.

Forrás: H&M Move.

  • Megosztás:
hirdetés