Elon Musk édesanyja alig pár napja töltötte be 75. életévét, és egy újabb címlapot tudhat magáénak. Maye mindig remekül hozza a sikkes eleganciát.

hirdetés

Elon Musk édesanyja elképesztően gyönyörű nő, a 75 éves Maye a mai napig aktívan modellkedik. Minden alkalommal finom, elegáns fotósorozatok készülnek róla, most pedig ismét bebizonyította, hogy ott a helye a címlapokon! Fiatal kora óta rajong a szakmáért, imádja a munkáját, s úgy tűnik, meg sem fordul a fejében, hogy visszavonuljon a rivaldafényből.

 

Elon Musk édesanyja ismét címlapon szerepel

Maye Musk egyáltalán nem csap nagy hűhót az öregedés körül, aktívan teszi a dolgát, élvezi a munkáját, és ugyanúgy megéli a nőiességét, mint korábban. Hetvenéves kora felett is számos alkalommal készültek róla fürdőruhás képek, és egyáltalán nem jön zavarba, ha kevesebb holmit visel a fotózásokon. Ám ezúttal elegáns darabokba bújt a theMagazine Germany kedvéért. A Per Appelgren által készített képeken egy igazi díva benyomását kelti, trendi és stílusos szettekben mutatja meg, hogy milyen fantasztikus formában van.

Klasszikus alapdarabokat visel a fotókon, ám a belülről áradó nőiessége és szenvedélye hihetetlenül különlegessé teszi a képi anyagot. A koncepció frissítő és sikkes, ám mégis ott lapul benne egy kis vadócság. Az egyik képen Maye az ágyon állva pózol egy neccharisnyában, amitől abszolút megszűnik a mesterkélt, beállított összhatás.

 

A 75 éves modell a legtöbb képen szimpla alapdarabokat visel, sőt, még a sminket sem tolta túl a beauty csapat. Letisztult, könnyed árnyalatokkal dolgoztak, a cél nem az volt, hogy egy filtert fessenek Maye Musk arcára. A megjelenése talán éppen ettől hiteles. S ha már hitelesség, az elegáns holmik sem állnak távol tőle, ugyanis bárhol is van jelenése, minden alkalommal hasonlóan sikkes, finom ruhákba bújik.

A repertoár tökéletesen passzol Maye stílusához. Vannak merészebb, látványosabb darabok, miközben a könnyeden elegáns holmik sem maradhattak el. A stylist igyekezett a nőiességet és a vadócságot vegyíteni a szettekben. A finom csipke és bársonyhatású anyag mellé neccharisnyát választott, máskor pedig a selyem lágyságát ellensúlyozta egy vagány, mégis sikkes bőrkabáttal.

 

A színekkel sem finomkodtak a ruhák kiválasztásakor. Persze a jó öreg klasszikusoknak is ott a helye egy elegáns fotózáson, ám a fekete, a fehér és nude tónusok mellett az élénk rózsaszín és a vadítóan szép mélylila is megjelent a kompozícióban. Maye Musk olyan darabokat viselt a fotózáson, amelyek abszolút kiemelik fantasztikus alakját.

Bár főként a genetikán múlik, hogy ki mennyire tudja megőrizni fiatalkori adottságait, a 75 éves modell esetében azonban nem csak a szerencsés örökletes tényezőkről van szó. Táplálkozási tanácsadóként dolgozik, tökéletesen tisztában van azzal, hogy a tiszta étkezés és a rendszeres mozgás mennyire fontos a friss megjelenéshez és a karcsú sziluett megőrzéséhez.

 

Semmi kétség afelől, hogy Maye Musk karrierje még korántsem ért véget, sőt! Habár a népszerű ikon már több mint ötven éve modellkedik, az elmúlt időszakban talán még inkább népszerűvé és elismertté vált. Ezt részben szépségének, részben pedig természetességének és őszinte fotóinak köszönheti.

Nem próbál fiatalabbnak tűnni a koránál, bátran vállalja ráncait és hamvas frizuráját. Nők sokasága tud azonosulni vele, hiszen nem próbál egy álomvilágot kreálni maga köré, büszkén vállalja, hogy az idő bizony őt sem kíméli. Habár azt azért el kell mondanunk, hogy fantasztikusan fest, őszintén szólva nincs is mit takargatnia a kamerák előtt.

 

Kiemelt kép: Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images/Getty Images.

Cikkfotók: Per Appelgren/theMagazine Germany.

  • Megosztás:
hirdetés