Irina Shayk az elmúlt években az egyik legfelkapottabb modellé avanzsált. A nagy divatházak imádnak vele dolgozni, nem véletlenül, hiszen az orosz modell elképesztő formában van. Tökéletes alakját rendszerint meg is mutatja, és számára még a pufikabát sem jelent akadályt, ha dögösségről van szó.

hirdetés

Az orosz modell eleinte csupán fehérneműkatalógusokban tűnt fel, majd olyan nagy márkákkal dolgozott együtt, mint a Miu Miu, Givenchy vagy a Burberry. Sőt, Donatella Versace egyik nagy kedvence, ezért rendszeresen megfordul az olasz divatház kifutóján, és természetesen a reklámanyagokból sem maradhat ki.

Irina csillaga tehát szárnyal, és a 34 éves modell talán még sohasem volt ennyire népszerű. Kicsit sem szégyenlős, hiszen rendszerint megmutatja tökéletes alakját, és a vörös szőnyegen is igyekszik kihangsúlyozni nőiességét.

Irina Shayk fehérneműben és pufikabátban pózol

Nemrég a Nicole Benisti márka legújabb kampányához fotózták a zöldszemű szépséget, és a képek elképesztően dögösre sikerültek. Irina főként csak luxuskabátokat visel magán, amiket csizmákkal és fehérneműkkel kombinált a stylist. Tény, hogy nem a legtéliesebb megjelenés, de a modell stílusához nagyon illik a fotósorozat.

A sminkjét nem vitték túlzásba, csupán a vonásait hangsúlyozták ki, így friss, természetes hatást kelt a megjelenése. A frizuráját szintén nem bonyolították túl, csak egyszerűen összefogták barna haját, ennek hatására az arcára irányul minden figyelem.

Ha kíváncsi vagy, hogy miként fest az orosz modell a legtrendibb téli kabátokban, akkor lapozd végig a galériát!

 

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic / Getty Images. 

Képgaléria képei:

  • Megosztás:
hirdetés