Irina Shayk egy egyszerű farmerban is úgy tündököl, mintha egy csodás ruhakölteményben pózolna a vörös szőnyegen. A különböző fazonú nadrágokat pillanatok alatt szexivé és vagánnyá varázsolta a szupermodell!

hirdetés

A farmer mindig is a legkelendőbb holmik között szerepelt a divatiparban. Az utóbbi években a sokoldalú mamafarmer számított az egyik legnépszerűbb divatcikknek, ősszel pedig a trapézszárú fazonnal együtt uralja majd a trendeket. Minden korosztályt meghódítottak, és szó szerint bármivel házasíthatóak.

Irina Shayk az egyszerű farmert is szexissé teszi

A farmerek rengeteg lehetőséget rejtenek magukban, és az eltérő szabásvonalú kreációkat könnyedén variálhatjuk modern vagy nosztalgikus ruhadarabokkal. Irina Shayk most a jól ismert klasszikusokban pózol. A letisztult öltözékek ellenére igazán szexi lett a végeredmény.

A farmer minden évszakban beépíthető a ruhatárba. Nyáron a szaggatott, rövidebb szárú darabok uralják a trendeket, ősszel pedig a vastagabb, magas derekú nadrágok kapják a legtöbb reflektorfényt. Ráadásul amellett, hogy melegen tartják a lábakat és a derekat, még stílusos megjelenést is ígérnek.

A DL1961 nevű márka őszi kollekciójában központi szerepet tölt be a farmeroverall, ami az utóbbi időben ritkán jelent meg az üzletek polcain. Irina Shayk a lezser szerelést kigombolva viselte a fotózás során. A hetvenes éveket idéző összeállítás ősszel ismét megjelenik.

A 35 éves modell a farmerok mellett bőrhatású holmikban is pózolt. A passzos darabok gyönyörűen kiemelték a karcsú alakját. A répastílus helyett, a nadrágok inkább egyenes és bő szárral végződnek, ezzel változatosságot visznek a kollekcióba. A fényes réteggel bevont coated nadrág a divatos szabásvonallal kombinálva igazán sikkessé, nőiessé teszi a megjelenést.

 

A gyönyörű modell a nadrágokat puha kötöttekkel viseli, amelyek az őszi ruhatár elengedhetetlen részei. Az egyszerűbb szvetterek nagyszerűen kombinálhatóak, és a bőrhatású nadrág sem válik túlságosan merésszé vagy sokká. Természetesen a szexis oldalát is megvillantotta Irina, az egyik laza szettet egy csipkés melltartóval kombinálta a stylist.

A prémium farmereket gyártó cég a termékeit újrahasznosított anyagokból állítja elő, a gyártásnál a fenntarthatóság kiemelt szempont.

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic / Getty Images

Cikkfotók: Chris Colls / DL1961.

  • Megosztás:
hirdetés