A 74 éves Colleen Heidemann most éli meg csak igazán a nőiességét, ez a kortalan, finom smink abszolút kiemeli az idős modell sugárzó tekintetét és gyönyörű vonásait.

hirdetés

Az idő múlása nyomot hagyott a bőrén, a hajszíne teljesen kifakult – ami abszolút természetes -, ám Colleen Heidemann most éli meg csak igazán a benne rejlő nőiességet. Már több mint négyszázezres követőtábort tudhat a magáénak az Instagramon, ahol rendszerint jelentkezik divat-, illetve szépségápolási tartalmakkal. Számtalan alkalommal mutatta már meg, hogyan készül el egy-egy sminkje, de az edzéseiről éppúgy be szokott jelentkezni.

Az idős modell számára rendkívül fontos a szépség, a vonzerő megőrzése, éppen ezért még az edzőteremben is sikkesen és ragyogóan tökéletes makeupban végzi a gyakorlatokat. Mindezek mellett naturális megjelenését sem titkolja, rengeteg videóban és fotón vállalja fel kinézetét mindenféle kence és máz nélkül. Gyakran készít videót arcápolási rutinjáról, nap mint nap bebizonyítja, hogy a kor csupán egy szám, a nőiesség pedig a bennünk rejlő energiákon múlik, nem azon, hogy hány gyertyát kell elfújni a tortán.

A finom smink kiemeli az idős modell nőiességét

Noha alapvetően nem modellkedéssel foglalkozott, mára a szakma egyik legismertebb idős modelljeként tartják számon. Olyan ismert márkákkal dolgozik együtt, mint például a MAC, a reklám pedig kifejezetten hiteles, ugyanis Colleen Heidemann imádja a nőiesség kifejezésére alkalmas stíluseszközöket. Bátran bevállalja a merészebb, erőteljesebb sminkeket, a fotózások alkalmával rendszerint az öltözékéhez igazítják a makeup árnyalatait és stílusát.

Gyakran visel piros rúzst, erős szemfestékeket, ám mindezek mellett a finom, könnyed eleganciát éppúgy kedveli. Legutóbb egy hétköznapi, visszafogott sminket kapott, amely hatalmas népszerűséggel söpört végig a közösségi médiában. Ez a makeup abszolút kortalan, látványosan kihangsúlyozza a modell vonásait és ragyogóvá, üdévé varázsolja a megjelenését.

Habár kapott némi kontúrt, egyáltalán nem vitték túlzásba az arc átformálását. A liftinghatású sminkek valóban működnek, ám amikor már egy Insta-filterre hajaz az eredmény, az rendkívül mesterkéltté teszi a megjelenést. Az idős modellnek nem célja takargatni a ráncait, nem elfedni szeretné életkorának sajátosságait, inkább kiemeli, fókuszba helyezi a pozitívumokat. Kapott egy kis színt az arcára, ettől sokkal élettel telibb hatást kelt az eredmény.

A szemöldök formázása sem maradt el, ez bizony-bizony az egyik legfontosabb, ha nem a legfontosabb lépése egy fiatalító sminknek. A szemöldököt érdemes az idő múlásával kissé íveltebben megfesteni, ettől kisimultabbnak tűnik az arcbőr, illetve a tekintet válik fókuszponttá.

A szemek festésénél nagyon fontos, hogy hová kerülnek a világosabb és sötétebb tónusok. A belső szemzug területére csak halvány, nude árnyalatokat vagy egyszerű fehér púdert tanácsos felvinni, majd kifelé haladva már előkerülhetnek a füstös színek is.

Kiemelt kép: Taylor Hill/FilmMagic/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés