Cristiano Ronaldo nevét még az is ismeri, aki nem követi figyelemmel a focimeccseket, a barátnője pedig lassan legalább olyan híres lesz, mint maga a futballista. A stílusáért egyszerűen odáig vagyunk!

hirdetés

Cristiano Ronaldo barátnője vérbeli divatrajongó

Cristiano Ronaldo a világ egyik, ha nem a legismertebb focistája. Pár évvel ezelőtt még nők sokasága reménykedett abban, hogy a tehetséges sztár szeme megakad rajtuk, azonban 2016-ban egy spanyol hölgy rabolta el a szívét. Georgina Rodríguez egy Gucci üzletben dolgozott, ott ismerte meg és nyűgözte le a futballistát.

A most 29 éves influenszer szívéhez már régóta közel áll a divat, nem véletlenül dolgozott egy ilyen nívós, elismert márka üzletében. Az élete azonban abszolút más fordulatra kapcsolt, amikor Cristiano barátnőjeként kezdték emlegetni. Mára saját reality sorozata van a Netflixen, s noha a focista nem vette el feleségül, hatalmas családként élik mindennapjaikat.

A sorozatban megmutatja, hogy sokszor magángéppel repül a divat fővárosáig azért, hogy egy adott eseményre megtalálja a legtökéletesebb kreációt. Nagyon figyel az apró részletekre, az öltözködés számára nem kötelesség, hanem élvezet. A galériában megnézheted Georgina eddigi legsikkesebb viseleteit.

 

Georgina alkata hihetetlenül nőies és csinos, soha nem takargatja idomait. Nem híve az állandó fogyózásnak és koplalásnak, szerencsére a közösségi média világa nem változtatta meg gyökeresen a nézeteit, még mindig azt vallja, hogy mindenki úgy szép, ahogy van.

Az általa választott ruhákkal mindig igyekszik hangsúlyozni csinos alakját. Soha nem esik át a ló túloldalára, mesterien lavírozik a dögös és nőies vonalvezetés határán. Nem viszi túlzásba a dekoltázsvillantást, gondosan ügyel arra, hogy megjelenése ne váljon túlzóvá és kihívóvá.

Georgina soha nem hibázik a választásával, mindig az eseményhez passzoló stílusban válogat. Noha imádja a csillogást, abszolút letisztultan és visszafogottan csempészi bele a ragyogó elemeket a vörös szőnyeges szettekbe. Vagy a kiegészítőkkel, vagy a ruha anyagával éri el, hogy az összhatás igazán különlegessé váljon.

Kiemelt kép: Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés