Amanda Seyfried porcelánszerű bőrével, szőke frizurájával és lágy arcvonásaival olyan, mint egy bájos angyal. A fotózások, vörös szőnyeges megjelenések alkalmával a stylistok, sminkesek igyekeznek a finom, nőies oldalát kihangsúlyozni. Ez most is sikerült!

hirdetés

Amanda Seyfried még manapság is igazi szomszédlány-karakter. Bár rengeteg alkotásban láthattuk már, a legtöbben mégis a Mamma Mia! bájos Sophie-jaként ismerik. A szerep kedvéért nem kellett nagyon átalakulnia a 35 éves színésznőnek, hiszen szőke frizurájával, meleg tekintetével szinte önmagát alakította.

Nagyon ritkán visel feltűnőbb darabokat, tőle már a piros szín is szokatlannak számít. Legtöbbször visszafogott tónust választ, amivel kihangsúlyozhatja a nőiességét, eleganciáját. Stílusát a minimalizmus jellemzi, kedveli az egyszerű szabásvonalakat, a letisztult anyagokat. Ha kampányarcnak kérik fel, akkor a ruhák, ékszerek kialakítása mindig illeszkedik Amanda kifinomult ízléséhez.

Amanda Seyfried megjelenése a szürkétől és a feketétől sem válik unalmassá

A színésznő a Theory márka új darabjait népszerűsíti. A kollekció letisztult, visszafogott ruhadarabokból áll, amelyek nagyszerűen passzolnak Amanda minimál stílusához. Csodásan fest az egyszerű szürke szövetkabátban, a monokróm összeállítás igazán illik hozzá. Misty Copeland balerina szintén szerepel a divatkampányban, ő is egyszerű, hordható, mindennapi kreációkat visel.

 

Amanda a fotókon őszi alapdarabokba bújt, amelyek nem hiányozhatnak egyik nő ruhatárából sem. A szürke kötöttek, a klasszikus szabású ballonkabát és a fekete nadrágkosztüm mindig jól jön. Az efféle ruhadarabok jó alapjai lehetnek a ruhatárnak. Könnyen kombinálhatóak és bármikor megállják a helyüket.

 

A letisztult divatkampányhoz jobb modellt nem is találhattak volna. Amanda igazán természetesen fest a képeken, a sminkjét, frizuráját nem vitték túlzásba. A Theory márka láthatóan modern, kiforrott ízléssel rendelkező hölgyeknek tervezi a ruhadarabjait. Ezek a kreációk az irodában is megállják a helyüket, ám kombinálhatóak puha szvetterekkel vagy farmerral, ebben az esetben tökéletesen illeszkednek a városi miliőhöz.

 

Pár közeli felvétel is készült a színésznőről, aki remekül mutat a letisztult portrékon.

 

A képeket George Cortina fényképész készítette a Thory márka számára. A hírességek a képeken gyapjúszvettereket, szivarnadrágokat, garbókat és nadrágkosztümöket viselnek. A darabok időtállóak, letisztultak, ezért az egyes szetteken belül könnyedén felcserélhetőek. A mindennapok során érdemes a hasonló kreációkat keresni az üzletek polcain, mivel nem lehet velük hibázni, és könnyedén kombinálhatóak.

 

 

Kiemelt kép: Steven Ferdman / Getty Images. 

Képek a cikkben: FashionGoneRogue.com.

  • Megosztás:
hirdetés