A nők stílusa sokat formálódik az idő előrehaladtával, egy híres nő ízlése éppúgy hatalmas változáson megy keresztül az évek során, pláne, hogy a divat hullámai Hollywoodban különösen erőteljes hatást gyakorolnak. Hatvan felett egyértelműen a személyes ízlés dominál, amit a népszerű, gyönyörű sztárok előszeretettel meg is mutatnak a rajongóknak.

hirdetés

Az ismert nők számára nem egyszerű a személyes ízlés megtalálása, pláne akkor, ha még igencsak fiatalon kerülnek bele a hollywoodi pörgésbe. A menedzserek, a cégek, a stylistok és rendezők elvárása, szemléletmódja hatalmas befolyással van az adott színésznő, modell vagy énekesnő megjelenésére.

Így igencsak hosszú időnek kell eltelnie ahhoz, hogy valóban egyedi, belülről fakadó, öntudatos stílust alakítsanak ki és képviseljék is ezt a vörös szőnyegen.

Gyönyörű híres nők 60 felett: sikkesek, sugárzóak és ellenállhatatlanok

A hírességek esetében éppúgy abszolút természetes, hogy teljesen máshogy néztek ki a hetvenes, nyolcvanas, kilencvenes években, mint amit manapság a külvilág felé sugároznak. És most nem az öregedés folyamatáról van szó, hanem pont az ellenkezőjéről. Sokan ötven- vagy hatvanéves koruk felett találják meg valódi ízlésüket, tökéletes alakjuk megtartásáért pedig ugyancsak sokat tesznek, így szó szerint ragyognak a kamerák előtt.

 

Michelle Pfeiffer stílusában nehéz negatívumot találni, már a nyolcvanas években kifogástalanul öltözött, követte az akkori trendeket. Ám az idő előrehaladtával sokat finomodott az ízlése, inkább a visszafogott elegancia híve. A 63 éves színésznő megőrizte tökéletes alakját, de nem harcol kétségbeesve az idővel, mindig önmagát adja, ha kilép a reflektorfénybe. Nem takargatja nőies vonalait, de a kirívó stílus távol áll tőle, a vörös szőnyegen rendszerint előnyös, nőies fazonokban jelenik meg.

 

Jane Seymour fiatalon is elvarázsolt mindenkit a tekintetével, azóta pedig még sugárzóbb. Visszafogott, kislányos stílusát mára egy szexi, dögös külsőre cserélte. Bátran villantja meg tökéletes dekoltázsát, miközben kicsit sem tolja túl a flancot és a kivágott szabást sem.

 

Christie Brinkley garantáltan a győztese lenne a „hogyan szárnyald túl fiatalkori megjelenésed” elnevezésű versenynek. A változás elképesztő, a 67 éves modell jobb formában van, mint valaha.

 

A 66 éves Reba McEntire kirobbanó formában van, imádja a sejtelmes, elegáns, fekete estélyiket. Az énekesnő régen kimaxolta a nyolcvanas évek stílusát, alakja most legalább olyan tökéletes, mint fiatalon.

 

Sharon Osbourne 69 éves korára fejlesztette tökélyre vadítóan szexi stílusát. Az évek múlásával elképesztően sokat nőiesedett a megjelenése, fantasztikusan néz ki.

 

A 68 éves Mary Steenburgen elbúcsúzott bongyor tincseitől, ízlése pedig roppant egyedivé alakult. A színésznő karrierje kezdetén számtalanszor viselt tucatholmikat, mára azonban hihetetlen érzékkel boronálja össze a különböző stílusirányzatok darabjait, így igazán sajátossá varázsolja megjelenését.

 

Jamie Lee Curtis sokkal finomabb, visszafogottabb stílusra váltott. A 63 éves színésznő nem halmozza feleslegesen a rétegeket, bátran hangsúlyozza ruhaválasztásaival nőies alakját.

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés