Jamie Lee Curtis ügyesen keveri a vagány és a nőies stílusjegyeket, és még ahhoz is ért, hogy kihangsúlyozza a csodás alakját és dekoltázsát az ízléses ruhaválasztásaival.

hirdetés

A sztárok sokszor túlzásba viszik a villantást, és dögös helyett közönségessé válik a megjelenésük. Egyes hölgyek nehezebben találják meg az egyensúlyt, és görcsösen próbálják kidomborítani a szexis énjüket. Ezzel szemben Jamie Lee Curtis tökélyre fejlesztette az ízléses öltözködést, és utánozhatatlan nőiességgel hangsúlyozza ki az alakját és a dekoltázsát.

Jamie Lee Curtis tudja milyen egy szexi és elegáns dekoltázs

A 62 éves színésznő fiatalon csodás alakjával pillanatok alatt felhívta magára a figyelmet, hiszen karcsú derékkal, hosszú lábakkal, és telt keblekkel rendelkezett. Bár az évek során a híresség alakja változott, még manapság is elképesztő formában van. Látszik, hogy rendszeresen mozog és helyesen táplálkozik.

A színésznő nagyon laza személyiséggel és stílussal rendelkezik, mégis mindig odafigyel, hogy a külsejében legyen némi nőiesség. Az összeállításaiban már hosszú évek óta két dolog nem változik: a rövid frizurája és a szexi dekoltázsai. Ez a kettő pedig szépen kiegyensúlyozza egymást.

A Jamie Lee Curtis által viselt sikkes ruhaköltemények szépen hangsúlyozzák a színésznő idomait, mégis elképesztően elegánssá, kifinomulttá teszik a megjelenését. Gyakran választja a klasszikus V-kivágást, amitől a legegyszerűbb szettek is irtó dögössé válnak. Szeret kísérletezni a különleges kialakítású ruhakölteményekkel és blézerekkel, amelyek mindig nagyszerűen mutatnak rajta.

 

 

Kiemelt kép: Jamie McCarthy/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés